Simona Halep

Simona Halep a petrecut la o nuntă! Galerie Foto

15.09.2018 | 10:58
Simona Halep a petrecut la o nunta Galerie Foto

Liderul mondial, în clasamentul WTA, Simona Halep își continuă pregătirea pentru sezonul asiatic, dar a beneficiat și de puţin timp liber şi a mers alături de familie la o nuntă în Croaţia. Halep a participat la evenimentul din Dubrovnik împreună cu părinții, fratele, cumnata şi prietenii ei. Nunta a avut loc chiar pe malul mării aşa cum au dorit mirele şi mireasa. Simona a avut o apariţie încântătoare, a zâmbit şi nu a refuzat pe nimeni atunci când a fost vorba de o fotografie cu cea mai bine jucătoare de tenis din lume.

Din Croaţia, Simona Halep va reveni la Bucureşti, pentru a relua antrenamentele în vederea turneelor din China, Wuhan şi Beijing. Primul va începe pe 23 septembrie. De remarcat că antrenorul Darren Cahill a anunțat că nu va fi alături de Simona Halep la turneul de la Wuhan. Australianul a menționat că și-a luat şi el câteva săptămâni de vacanță pentru a sta cu familia.

Simona Halep a petrecut la o nuntă. Familia lui Halep la nuntă
Beneficiind de o pauză în calendarul competițional, Simona Halep a mers alături de familie la o nuntă

Simona Halep a petrecut la o nuntă

După ce a fost eliminată surprinzător în primul tur la US Open 2018 de Kaia Kanepi, Simona Halep și-a luat o lună de pauză. Liderul clasamentului WTA va reveni pe teren în circuitul asiatic și la Turneul Campioanelor de la Singapore (21-28 octombrie). După ce a anunțat că nu va fi prezent cu Simona Halep la Wuhan, Darren Cahill a precizat că la turneul din China liderul clasamentului WTA îl va avea alături pe Teo Cercel, preparatorul fizic: ”Eu voi fi prezent cu siguranță la Beijing și Singapore. Acum mi-am luat o perioadă în care să stau alături de familie. Teo Cercel va fi antrenorul ei la Wuhan”.

Simona  Halep este aproape de o performanţă istorică. Liderul mondial din WTA este aproape de top 10 cei mai longevivi lideri WTA. Românca are şanse imense de a o depăşi pe 29 octombrie pe bielorusa Victoria Azarenka şi a urca pe locul 10 ca număr de săptămâni în fruntea WTA. Ar ajunge în acel moment la 52 de săptămâni, faţă de 51 Azarenka. Chiar dacă a fost eliminată încă din primul tur la US Open, ea rămâne numărul 1 mondial pentru a 45-a săptămână consecutiv și are un avantaj consistent față de a doua clasată, Caroline Wozniacki: 8.061 de puncte, față de doar 5.975.

Simona Halep a petrecut la o nuntă. Halep, mama lui Halep şi o prietenă la nuntă
Simona Halep a făcut poze cu toată lumea la evenimentul la care a fost invitată
8061 de puncte a adunat Simona Halep în clasamentul WTA