Simona Halep a pierdut un contract de 2.000.000$: “Ruzici ne-a refuzat”

Ionut Neamţu    Marian Popovici   
in Stiri sportive
06/02/2018, 11:10
Simona Halep a pierdut un contract de 2.000.000$: “Ruzici ne-a refuzat”

După despărţirea de Adidas, la finalul anului trecut, Simona Halep este în căutarea unui sponsor de echipament. La Australian Open campioana noastră a purtat o rochie făcută la comandă în China fără niciun sponsor de echipament. 

O cunoscută firmă de cosmetice din SUA i-ar fi pus Simonei Halep pe masă un contract de 2 milioane de dolari, scrie Libertatea. Principala cerinţă a potenţialului sponsor a fost să negocieze direct cu sportiva, însă managerul Virginia Ruzici a refuzat ferm.

Simona Halep: “Nu am apucat să-i mai prezentăm nimic” 

“Nu vor să meargă mai departe până nu au un contact direct cu Simona. Potrivit politicii lor, ei au nişte întrebări specifice. S-a luat legătura cu Virginia Ruzici. A spus clar că nu sunt interesaţi dacă nu cunosc toate detaliile. Nu am apucat să-i mai prezentăm nimic, atât timp cât a dat un pas înapoi de la început”, a declarat un reprezentant al firmei americane conform sursei citate. 

Ion Ţiriac a declarat zilele trecute la un eveniment că sponsorii stau la uşa campioanei noastre şi în scurt timp, Simona Halep va avea un nou sponsor de echipament. Fostul ministru al Dezvoltării, Vasile Dâncu a venit cu o propunere inedită. El a cerut să se facă o colectă publică prin care să se strângă 3 milioane de euro şi astfel să putem stema sau drapelul României pe echipamentul numărul 2 WTA.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep s-a antrenat pe terenul care-i poartă numele în Bucureşti

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.