Sporturi

Simona Halep a plecat cu private jetul spre Cincinnati imediat după finala de la Montreal. Foto

13.08.2018 | 08:38
Simona Halep a plecat cu private jetul spre Cincinnati imediat dupa finala de la Montreal Foto

Jucătoarea de tenis Simona Halep a plecat cu private jetul spre Cincinnati imediat după ce a câștigat finala turneului de la Montreal. Imaginile cu liderul clasamentului WTA au fost dezvăluite de fosta jucătoare australiană Rennae Stubbs, câștigătoare a șase titluri de Grand Slam, patru la dublu și două la dublu mixt.

Rennae Stubbs a publicat trei fotografii: una în care apare Simona Halep pe scările avionului, una în care este ea tot la intrarea în aeronavă și una cu liderul clasamentului WTA și cu antrenorul Darren Cahill în interiorul avionului.

Simona Halep a ales să plece cu un private jet de la Montreal la Cincinnati din cauza oboselii

Simona Halep a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6, 3-6, 6-4. După aproape trei ore de tenis intens, Simona Halep se impune la Rogers Cup 2018. Un nou trofeu pentru ea, al treilea al sezonului, după Shenzhen şi Roland Garros. Este al doilea titlu în Canada, tot la Montreal, după cel din 2016 şi al 18-lea al carierei.

Simona Halep a plecat cu private jetul spre Cincinnati imediat după ce a câștigat finala turneului de la Montreal
Simona Halep a plecat cu private jetul spre Cincinnati imediat după ce a câștigat finala turneului de la Montreal

După finala epuizantă de la Montreal, Simona Halep a ales să plece cu un private jet spre Cincinnati, turneu la care va participa în această săptămână. Românca și-a consolidat locul 1 în clasamentul WTA, pe care-l va ocupa pentru a 41-a săptămână începând de luni și pe care-l va păstra și la sfârșitul turneului de la Cincinnati. Calificată direct în turul 2 la competiția americană,  Simona ar putea debuta chiar împotriva Irinei Begu, în cazul în care aceasta din urmă va reuși să treacă de o jucătoare venită din calificări în runda inaugurală a turneului.

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, a declarat în conferința de presă de după succesul de la Rogers Cup că se simțea extenuată în finalul întâlnirii cu Sloane Stephens. Românca a trimis o nouă ”înțepătură” la adresa organizatorilor Rogers Cup, după ce a criticat WTA înaintea meciului din semifinale cu Shelby Rogers. ”Nu mi-a venit să cred că s-a terminat. Eram foarte obosită. Mi se pare că la aceste turnee, la acest nivel, trebuie să ai o zi liberă între meciuri, pentru că este foarte greu. E brutal. Toată săptămâna aceasta a fost deosebit de grea”, a adăugat Halep.

Halep, mesaj dur pentru românii din tribune

La finalul meciului cu Sloane Stephens, Simona Halep a avut un mesaj dur pentru  românii ce-au înjurat PSD în tribune în timpul meciului. La festivitatea de premiere, după ce a vorbit în engleză, Simona Halep a ţinut să transmită şi un mesaj în limba română pentru fanii din tribune: “Am două vorbe să vă spun! Mulţumesc pentru susţinere şi pentru cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi vă rog să veniţi să respectaţi această încăpere pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri. Mulţumesc”.

La puțin timp după meci s-a aflat și cine este românul care a strigat anti-PSD la meciul Simonei Halep. Este vorba de un cetățean stabilit în Canada de mai bine de 20 de ani, unde desfășoară afaceri în construcții. Deşi este căsătorit cu o canadiancă, iar copiii săi sunt născuţi la Montreal, urmăreşte atent evenimentele din ţară, fiind un aprig contestatar al regimului politic din România. Ulterior şi alţi români din tribună au scandat împotriva partidului aflat la guvernare în România.