Video. Probleme pentru Simona: “Nu joc dacă nu sunt complet sănătoasă!”

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
03/02/2018, 12:22
Video. Probleme pentru Simona: “Nu joc dacă nu sunt complet sănătoasă!”

Simona Halep îşi doreşte să revină cât mai repede pe teren după pauza făcută în săptămâna ce a urmat Australian Open. Ca urmare a problemelor de sănătate apărute pe parcursul primului turneu de Grand Slam al anului, la care Halep a jucat şi a pierdut dramatic finala în faţa danezei Caroline Wozniacki, cu 2-1 Simona a declarat forfait pentru turneul de la Sankt Petersburg.

La Melbourne Halep s-a accidentat la glezna stângă încă din primul meci, dar a continuat să joace aşa până la final. În meciul pentru trofeu au apărut însă, pe fondul epuizării, condiţiile meteo la ora finalei au fost inumane plus că românca a stat cel mai mult pe teren tot turneul, alte probleme de sănătate. Simona a şi fost dusă la spital după finală, pentru a fi rehidratată cu perfuzii.

Simona a fost deshidratată în finala de la Melbourne

Ea a decis să revină pe teren doar în momentul în care se va simţi complet refăcută. Marţi ea va pleca la Cluj, acolo unde va avea loc la finalul săptămânii viitoare meciul dintre România şi Canada în Fed Cup. Halep a declarat că va vedea la Cluj în ce condiţii fizice se va afla şi va decide dacă va juca sau va sta doar în tribună, pentru a le încuraja pe fete.

Simona spune că se simte mai bine, dar nu perfect, pentru că nu au dispărut durerile din talpa piciorului drept, picior pe care Halep a trebuit să se bazeze în exces la Melbourne după accidentarea la glezna stângă şi că va juca doar dacă aceste dureri vor dispărea. Simona vrea să meargă la următorul mare turneu din circuitul WTA, în Qatar, la Doha, dar şi acolo nu va face deplasarea decât dacă se va simţi bine fizic: M-am relaxat foarte bine. Am avut o săptămână de pauză şi nu am făcut mai nimic. Am încercat să dorm cât se poate de mult ca să pot să recuperez tot ceea ce am dat pe teren la Australian Open. Din punct de vedere fizic sunt destul de bine, însă talpa dreaptă este cu probleme. Totuşi, s-a dezumflat. Nu mai este aşa de umflată şi încerc să fac tratament zilnic. Vreau să ajung pe teren cât mai repede. Marţi plec la Fed Cup şi am program normal. Vom vedea acolo dacă voi fi în stare să joc. Prioritatea mea este să am grijă de sănătate. Până nu o să fiu complet sănătoasă nu o să joc. Miercuri se decide. O să vorbesc cu echipa şi vom decide împreună

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.