Simona Halep

Simona Halep a plecat la Madrid! Fostul lider mondial a uimit pe toată lumea cu încălțările purtate

01.05.2019 | 10:39
Simona Halep a plecat la Madrid Fostul lider mondial a uimit pe toata lumea cu incaltarile purtate

Simona Halep a plecat la Madrid acolo unde va participa la turneul WTA Mutua, unul care aparține omului de afaceri Ion Țiriac. A treia jucătoare de tenis a lumii s-a retras de la Stuttgart deşi a mers în Germania direct de la Rouen, acolo unde echipa României a ratat calificarea în finala FED Cup în dauna Franţei. După ce a petrecut sărbătorile pascale acasă, Halep reintră acum în circuit şi o face pe suprafaţa preferată.

Simona Halep a plecat la Madrid!

De două ori a reușit de-a lungul carierei Simona Halep să se impună în competiția din capitala Spaniei. A făcut-o în 2016 şi 2017 și acum a anunțat că se gândește şi la al treilea succes. De remarcat că românca are de apărat la Madrid 215 puncte, fiind eliminată în sferturile de finală la ediţia de anul trecut de către Karolina Pliskova.  “Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel.

De sărbători, am stat cu familia, mi-am încărcat bateriile. La Madrid mă simt ca acasă, îmi e foarte bine acolo. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină. Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte”, a spus Simona Halep, înainte de plecarea spre Madrid.

Ce adidași a purtat Simona Halep

Fostul lider mondial a atras toate privirile cu o pereche specială de adidași. Simona Halep a purtat o pereche de adidaşi de la Gucci, un model care imită aspectul de „murdar”, dar care costă nu mai puțin de 790 de euro. De altfel, adidașii Simonei Halep fac parte din noua colecţie lansată de Gucci. Nu este pentru prima oară când a treia jucătoare de tenis a lumii a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Simona Halep a plecat la Madrid! Halep
Adidașii purtați de Simona Halep la plecarea la Madrid

Și în scurta vacanța luată după partida de Fed Cup de la Rouen, Halep s-a plimbat prin Constanța fiind îmbrăcată cu haine și accesorii de peste 3 mii de euro. Românca s-a fotografiat chiar în fața unui club de fițe acolo unde a petrecut câteva ore.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA