Sporturi

Simona Halep a plecat la Moscova! ”Vreau să joc”

12.10.2018 | 10:17
Simona Halep a plecat la Moscova Vreau sa joc

Jucătoarea de tenis Simona Halep a plecat vineri dimineață la Moscova pentru a participa la turneul Kremlin Cup, ultima competriție înainte de Turneul Campioanelor de la Singapore. Competiția de categorie Premier din capitala Rusiei, dotată cu premii în valoare totală de 932.866 de dolari va începe luni.

”Obiectivul este să fac maximum, dar în condițiile în care mă aflu e greu acest lucru, dar obiectivul principal este să rămân pe locul 1. M-am antrenat trei zile, am făcut pregătire fizică în sală, sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial. Eu plec cu încredere și plec hotărâtă să joc”, a declarat liderul clasamentului WTA pe Aeroportul Henri Coandă.

Simona Halep a plecat la Moscova: ”Încerc să rămân pozitivă”

”Nu a fost o perioadă ușoară pentru că o accidentare la spate este destul de periculoasă și am fost îngrijorată. Accidentările la spate însă sunt normale pentru acest sport. Încerc să rămân pozitivă, să rămân încrezătoare și cu exerciții, cu tratament o să fiu bine”, a mai spus Simona Halep la plecarea spre Moscova.

Simona Halep cu trofeul câștigat la Moscova în 2013
Simona Halep cu trofeul câștigat la Moscova în 2013

Liderul ierarhiei mondiale a suferit o hernie de disc în urma căreia a fost învinsă de Dominika Cibulkova în turul doi la Wuhan și a fost nevoită să abandoneze întâlnirea cu Ons Jabeur din runda inaugurală de la Beijing.

Halep a câștigat turneul de la Moscova în 2013

Simona Halep a cerut inițial wild card la turneul de la Moscova cu gândul de a-și păstra locul 1 la finalul anului, dar acest lucru s-a întâmplat deja după înfrângerile contracandidatelor. Adevărata miză a participării la competiția din Rusia este încasarea cecului de un milion de dolari oferit de WTA pentru participarea la toate turneele de categorie Premier Mandatory și Premier 5 din circuit, dar și la două turnee de categorie Premier.

Românca nu a mai participat la turneul de la Moscova din 2013, ediție pe care a și câștigat-o.