Sporturi

Simona Halep a plonjat în brațele părinților după victoria cu Caroline Garcia

Autor: Sorin Dumitrescu | 21.04.2019 | 17:57
Simona Halep a plonjat în brațele părinților după victoria cu Caroline Garcia. Aici cu mama sa, Tania

Bucurie extraordinară în tribuna suporterilor români după victoria dramatică reușită în trei seturi în fața numărul 1 din echipa Franței, Caroline Garcia de către numărul 1 al României, Simona Halep. Simona pur și simplu a plonjat în brațele părinților săi, Stere și Tania, care au trăit la rândul lor meciul la intensitate maximă, camerele surprinzând deseori chipurile transfigurate ale celor doi.

Simona Halep a plonjat în brațele părinților după meciul cu Caroline Garcia

Simona Halep nu a mai avut parte de un meci facil cu Caroline Garcia, așa cum se întâmplase în cele mai multe rânduri, când lichidase conturile cu 2-0 la seturi. Este a șasea victorie pentru Halep în confruntările directe, dar, de departe, cea mai dramatică, obținută la capătul unui meci teribil, care a stat pe muche de cuțit până la breakul izbăvitor din finalul setului decisiv.

Simona Halep, îmbrățișată de tatăl ei, Stere Halep
Simona Halep, îmbrățișată de tatăl ei, Stere Halep

Stere și Tania Halep s-au comprtat ca niște suporteri, trăind la intensitate maximă punct cu punct. Descătușarea a fost totală și pentru ei în momentul în care Simona a reușit punctul de meci. Au urmat îmbrățișările cu cei din jur și imediat lângă ei a apărut Simona, fericită că a reușit să câștige acest meci extrem de important în economia semifinalei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!