Sporturi

Simona Halep a povestit unul dintre cele mai dificile momente prin care a trecut în carieră! ”Corpul meu a început să tremure!”

07.04.2019 | 12:45
Simona Halep a povestit unul dintre cele mai dificile momente prin care a trecut in cariera Corpul meu a inceput sa tremure

Simona Halep a povestit unul dintre cele mai dificile momente prin care a trecut. Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, este în prezent acasă, în România, alături de familie. Jucătoarea de tenis din Constanţa îmbină antrenamentele pe zgură cu relaxarea în compania celor dragi şi împărtăşeşte fiecare moment cu fanii săi pe reţelele de socializare.

Simona Halep îşi aminteşte cum a trăit finala de la Australian Open 2018

Simona Halep şi-a adus aminte de un moment dificil al carierei, clipele de după finala de la Australian Open 2018. Românca în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital după meciul jucat în ultimul act cu daneza Caroline Wozniacki. ”Am încercat să dorm, dar corpul meu a început să tremure. Aveam crampe și am simțit nevoia unui ajutor. Am stat la spital 3-4 ore”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Head.

La vremea respectivă, cele două finaliste au disputat partida pe o temperatură de 32 de grade Celsius, iar efortul pe care Simona îl depusese până în acea fază a competiţiei, dar mai ales în acel meci nu a fost deloc prielnic pentru sportiva noastră. Simona a avut nevoie de tratament cu perfuzii din cauza deshidratării, iar organizatorii au luat măsuri imediate privind ediţia din 2019.

Simona Halep pe terenul de tenis de la Australian Open 2018

Mama Simonei a sfătuit-o să se oprească după acel meci

“Nu am jucat în viața mea un turneu așa de dificil. Sper să nu o mai fac niciodată. A fost un dezastru. Mama s-a speriat și a spus să nu mai fac asta niciodată pentru că a fost prea mult. A fost un avertisment. În semifinala cu Angelique Kerber am simțit că fiecare punct era un raliu de 20 de schimburi. Ea este o mare luptătoare. Sunt mândră de acel turneu. Nu a fost o mare supărare că am pierdut contra lui Caroline Wozniacki în finală. Am dat totul. Dar nu mai aveam energie la final”, a declarat Simona Halep.

“După finală, am terminat conferință de presă la 10 noaptea și m-au dus la testul antidoping. Am plecat la 2 dimineață pentru că nu am putut urina. Eram deshidratată. Mi-au luat sânge. La hotel am început să tremur toată și am fost dusă la spital. Mama s-a speriat și mi-a zis că dacă ar fi în locul meu, ar spune stop și s-ar bucura de viață. Am avut 3 luni foarte grele. Eram extenuată și nu mă puteam recupera total”, a mai spus constănţeanca.