Sport

Simona Halep a prezentat noul Wilson Blade v8! Cât costă racheta de tenis pe care o va folosi în următoarele turnee

Noul design păstrează o tehnologie protejată prin brevet, care a fost inițial utilizată în Blade v7, sub numele FeelFlex, pentru a spori flexibilitatea și stabilitatea, dar fără a compromite mânuirea.
24.09.2021 | 14:28
Simona Halep a prezentat noul Wilson Blade v8 Cat costa racheta de tenis pe care o va folosi in urmatoarele turnee
Racheta își schimbă culoarea
ADVERTISEMENT

Numită FORTYFIVE°, tehnologia permite sportivilor să simtă mai bine mingea în m mentul loviturii și ajută racheta să se îndoaie insesizabil în moduri care completează jocul modern. Lamela v8 este conectată direct la o porțiune din fibră de carbon nouă a mânerului, pentru a îmbunătăți senzația de mânuire și a crește stabilitatea la torsiune.

Racheta își schimbă culoarea în diferite unghiuri și condiții de lumină, trecând de la un verde închis pământiu la un cupru elementar, nuanțe care reprezintă sălbăticia naturii. Prețul este de 229 de dolari pentru Blade 98 16×19 v8.0 și Blade 98 18×20 v8.0 și 219 dolari pentru Blade 98 100L v8.0 și Blade 104 v8.0.

ADVERTISEMENT

“Simona Halep, în locul unde se simte cel mai bine”

Românca aflată în prezent pe locul 14 mondial este una dintre cei care vor folosi noul model, alături de ucraineanca Elina Svitolina, belarusa Aryna Sabalenka, grecul Stefanos Tsitsipas sau rusul Karen Khachanov, dar numai ea a făcut ședința foto.

„Instincul e totul. Simona Halep, în locul unde se simte cel mai bine”, au scris administratorii paginii de twitter Wilson, alături de o fotografie cu dubla câștigătoare de Mare Șlem (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019) promovând lansarea pe piață a noii rachete.

ADVERTISEMENT

Produsul vine în sprijinul instinctelor sportivilor

The Blade este preferatul nostru de o lungă perioadă de timp”, a declarat Hans-Martin Reh, director general global pentru sporturi cu rachete de la Wilson, pentru tennishead.com.

A fost foarte important ca inovația noului produsului și designul să evolueze natural pentru a veni în sprijinul instinctelor sportivilor din ziua de azi. Suntem mândri să vedem nol model pe terenurile din Flushing Meadows”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Înainte de lansarea acestui nou model, compania a prezentat două rachete în ediție limitată la US Open 2021, Clash 100 US Open Edition și Blade 98 (16×19), dar ele nu au fost folosite în meciuri.

La ultimul turneu de Mare Șlem al anului, Simona Halep, a 12-a favorită, a fost eliminată în optimile de finală de ucraineanca Elina Svitolina (5) cu 6-3, 6-3. Până în acel moment, ea le învinsese pe Camila Giorgi (Italia) cu 6-4, 7-6 (3), Kristina Kucova (Slovacia) 6-3, 6-1 și pe Elena Rybakina (Kazahstan) cu 7-6 (11), 4-6, 6-3.

ADVERTISEMENT
Tags: