Simona Halep a primit în Australia o nouă distincţie! “Ce surpriză plăcută! Vă mulţumesc pentru recunoaştere”

Irina Aldea   
in Tenis
12/01/2019, 11:30
Simona Halep a primit în Australia o nouă distincţie! “Ce surpriză plăcută! Vă mulţumesc pentru recunoaştere” GALERIE FOTO
Simona Halep a primit în Australia o nouă distincţie

Simona Halep a primit în Australia o nouă distincţie! Simona Halep se află deja de câteva zile la Melbourne şi trage tare la antrenamente pentru a fi la nivel optim pentru primul meci de la Australian Open. La o conferinţă de presă susţinută în Australia, Simona Halep a primit o nouă distincţie pentru anul 2018 fabulos pe care l-a avut în circuitul feminin de tenis.

Simona Halep a primit în Australia o nouă distincţie

Românca din fruntea ierarhiei mondiale a primit la Melbourne din partea Asociaţiei Internaţionale a Jurnaliștilor din Tenis (ITWA), premiul de ambasador al anului 2018. De partea cealaltă, la masculin, Kevin Anderson a fost beneficiarul premiului. Premiile sunt acordate la fiecare început de sezon competiţional unui jucator și unei jucatoare după votul celor 120 de membri ai ITWA, care reprezintă principalii jurnaliști de tenis din lume. Premiile recunosc o combinație de realizări pe teren, comportament care pun tenisul la loc de cinste și cooperarea cu mass-media.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Simona Halep a fost din nou premiată în circuitul feminin de tenis

Aleasă cea mai bună tenismenă a anului 2018 de către WTA, Simona Halep a fost surprinsă de premiul pe care l-a primit în Australia. “Ce surpriză plăcută să fiu numită ambasadoarea anului! Vă mulţumesc pentru recunoaştere”, a scris Simona Halep pe contul personal de Twitter. Sportiva noastră îşi va începe aventura la Australian Open 2019. Organizatorii au anunţat deja ora la care va intra liderul mondial din WTA pe teren pentru debutul la primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep va juca în primul tur al turneului de Grand Slam de la Melbourne cu estona Kaia Kanepi, locul 70 WTA, cea care a produs surpriza turneului la US Open 2018 şi a eliminat-o pe constănţeanca în vîrstă de 27 de ani încă din turul inaugural. Totuşi, de această dată, situaţia s-a echilibrat considerabil, niciuna dintre cele două având vreun meci în picioare. Chiar şi aşa, Simona a jucat totuşi un meci la Sydney, pe care l-a pierdut, însă Kanepi nu a mai evoluat din septembrie anul trecut. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×