Sporturi

Simona Halep a primit o nouă poreclă la Cincinnati! “Putem să-ți spunem așa?” Video

20.08.2018 | 16:07
Simona Halep a primit o nouă poreclă la Cincinnati! "Putem să-ți spunem așa?"

Simona Halep a primit o nouă poreclă la Cincinnati. Simona Halep a fost protagonista unei faze amuzante la turneul de la Cincinnati.

Simona Halepa primit la Cincinnati un pseudonim. Simona Halep, liderul mondial din WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a fost învinsă, duminică,  de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci.  Simona Halep a pierdut a 3-a finală din 2018 în ultimul act al turneului WTA Premier Mandatory de la Cincinnati.

Simona Halep a spus la finalul meciului că a resimţit oboseala acumulată pe durata celor două săptămâni de vis la Montreal şi Cincinnati. “Aşadar, este pentru a treia oară când vorbesc din aceeaşi poziţie. Am pierdut trei finale aici, dar poate în viitor voi fi capabilă să câştig una pentru că iubesc să joc aici! Mulţumesc tuturor celor care au venit şi m-au susţinut. A fost o săptămână minunată pentru mine. Am fost puţin obosită, dar este mereu o plăcere să vin aici şi să joc în faţa voastră. Vă mulţumesc”, a spus Simona la ceremonia de premiere.

Simona Halep a primit o nouă poreclă la Cincinnati

Simona Halep a fost întrebată la Cincinnati ce poreclă are, iar Simona a spus ca mulţi dintre cei apropiaţi ei îi spun “Moni”, numai că jurnaliştii prezenţi au înţeles cu totul altceva gândindu-se la “money” (n.r. “bani” în limba engleză). La o conferinţă de presă, jurnaliştii au întrebat-o de ce îi spun prietenii ei “money”. Simona a părut foarte surprinsă de întrebare şi nu a înţeles ce se petrecea. Mai apoi, Courtney Nguyen, specialista WTA Insider, a întrebat-o pe Simona dacă are cumva vreo poreclă care ar putea suna asemănător cu “money”.

Simona şi-a dat imediat seama despre ce confuzie a fost vorba şi a confirmat spunând pe litere adevarata sa poreclă: “M-O-N-I”. Dialogul a continuat, spre amuzamentul celor prezenţi în sala de conferinţe.

Jurnalista: “Deci nimeni nu-ţi spune <money>?”

Simona: “Nu, vă rog, nu”

Jurnalista: “Mi-ai putea da mie bani, totuşi”

Simona: “Să-şi dau bani? O voi face, dacă îmi dai un motiv”

Jurnalista: “Suntem drăguți și te facem să fii relaxată. Tocmai ai spus-o”

Simona: “Ei, haide”

Simona Halep a pierdut a 3-a finală din 2018

Cea mai bine clasată jucătoare din lume a pierdut prima finală din noul an la Australian Open în faţa danezei Caroline Wozniacki, 7-6, 3-6, 6-4.  Duelul dintre cele două jucătoare a fost al doilea cel mai lung din acest sezon pentru româncă şi a 3-a finală de Mare Şlem pierdută pentru Halep.

Simona Halep era văzută mare favorită înaintea partidei cu Kiki Bertens, dar olandeza a surprins pe toată lumea şi a reuşit cea mai importantă victorie din carieră. Bookmakerii au acordat o cotă de 1,37 pentru o victorie a liderului mondial. Un succes în minimum de seturi al Simonei a primit o cotă de 2,02. În schimb, pentru cei care vor decide să meargă pe Bertens, se acordă o cotă de de 3,10.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep nu va avea parte de nicio pauză înainte de US Open 2018. Liderul mondial din WTA va merge după Cincinnati la New Haven, în Connecticut, turneu la care a triumfat în anul 2013, anul începerii ascensiunii sale în circuitul feminin de tenis.  Simona Halep şi-a aflat vineri seară posibilele adversare de la New Haven, acolo unde este principala favorită şi va beneficia de bye în turul inaugural. Românca din fruntea ierarhiei mondiale va profita de turul liber pe care-l va avea la New Haven pentru a se odihni după parcursul de vis de la Cincinnati.

Tags: