Sporturi

Simona Halep a primit un cadou deosebit de la un tânăr de 19 ani! “Sper să îţi placă!”

23.11.2018 | 18:45
Simona Halep a primit un cadou deosebit de la un tânăr de 19 ani

Simona Halep a primit un cadou deosebit de la un tânăr de 19 ani. Simona Halep este una dintre cele mai iubite, apreciate şi respectate personalităţi din România, iar acest lucru se simte la tot pasul. Liderul mondial din WTA a avut parte de o surpriză pe cinste la finalul celui mai bun sezon reuşit în circuit. Un tânăr în vârstă de 19 ani pe nume Vlad Șerbănescu, din Sebeș, a realizat un portret pentru românca din fruntea clasamentului mondial.

El se descurcă foarte bine, iar pasiunea lui i-a adus celebritatea pe plan internaţional după ce a realizat portrete ale unor vedete din afară. Vlad a scris pe Twitter că a realizat un portret care o înfățișează pe Simona Halep. “Campioana, Simona Halep/Sper să-ți placă noul meu desen”, a scris Vlad Șerbănescu pe Twitter, alături de o fotografie a rezultatului.

Portretul lui Vlad Şerbănescu înfăţişând-o pe cea mai bună tenismenă a lumii, Simona Halep

Simona Halep a primit în dar un portret de la un tânăr de 19 ani

Simona Halep a petrecut câteva zile departe de România tocmai la schi în Austria. Acolo a fost însoţită de fostul ei antrenor, Darren Cahill, fizioterapeutul Andrei Cristofor, preparatorul fizic Teo Cercel şi familia acestuia, Alina Tecşor-Cercel, antrenoarea echipei de Fed Cup a României, şi băieţelul celor doi. Constănţeanca în vârstă de 27 de ani a lăsat de o parte distracţia de la munte şi a revenit în ţară.

Ea a ajuns din Austria direct pe aeroportul din Timișoara. Simona a fost întâmpinată de o mulţime de suporteri şi a avut parte de un moment impresionant pus la cale de conducerea Universităţii de Vest. Simo a primit titlul de Doctor Honoris Causa al unității de învățământ. Distincția a reprezentat de altfel modalitatea prin care instituția i-a recunoscut meritele și contribuția Simonei Halep la creșterea prestigiului României în întreaga lume. Ea a fost primită în aplauzele celor prezenţi. “O să încerc să îmi controlez emoțiile cât pot de bine. O astfel de ceremonie mi-e de trei ori mai greu să vorbesc. Sunt foarte emoționantă și vreau să vă povestesc cele mai frumoase două momente din cariera mea până acum. Acum 10 ani am câștigat turneul de la Roland Garros de la juniori. Anul acesta mi-am îndeplinit cel mai mare vis al meu: să câştig partida“, a declarat Simona Halep.

Tags: