VIDEO. Mesajul tricolorilor pentru Simona. Cum s-au filmat pe Parken!

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
08/10/2017, 00:10
VIDEO. Mesajul tricolorilor pentru Simona. Cum s-au filmat pe Parken!

Simona Halep a devenit noul număr 1 mondial după ce a învins-o pe Jelena Ostapenko în semifinalele Turneului de la Beijing. Vestea a fost primită cu multă bucurie de fanii româncei, mai multe personalităţi din lumea sportivă grăbindu-se să o felicite. Printre aceştia s-au numărat şi componenţii echipei naţionale a României.

Tricolorii joacă duminică, de la ora 19:00, cu Danemarca, la Copenhaga, în ultima etapă din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018. România nu mai are nicio şansă de calificare la turneul final din Rusia, însă un rezultat pozitiv în meciul de duminică seară poate ajuta pentru preliminariile Campionatului European din 2020. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Keşeru sau Chipciu, mesaje de felicitare pentru Simona Halep

Jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra au aflat vestea că Simona Halep este noul lider mondial al tenisului feminin atunci când au ajuns în Copenhaga. La antrenamentul de sâmbătă, tricolorii i-au transmis un mesaj video jucătoarei de tenis de 26 de ani. “Bravo, Simona! Suntem mândri de tine”, a fost mesajul transmis de componenţii lotului naţional.

Înainte ca acest clip să fie postat pe pagina oficială de Facebook a echipei naţionale, mai mulţi jucători din lotul convoat de Cosmin Contra i-au transmis diverse mesaje de felicitare Simonei Halep cu ajutorul reţelelor de socializare. Claudiu Keşeru, Răzvan Marin sau Alex Chipciu sunt doar câţiva dintre tricolorii care au felicitat-o pe jucătoarea tenis din România.

Închide ×