Sport

Simona Halep a rămas fără cuvinte la Moscova! Ce tatuaj i-a dedicat un suporter rus. Foto

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la WTA Kremlin Cup. Nu a fost singura veste bună pentru româncă. Un fan rus i-a făcut o surpriză de proporții
19.10.2021 | 21:06
Simona Halep a ramas fara cuvinte la Moscova Ce tatuaj ia dedicat un suporter rus Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a început perfect turneul de la Moscova. A 19-a jucătoare a lumii s-a calificat în turul doi al competiției după ce a învins-o în două seturi pe Anastasia Potapova, scor 6-1, 6-4.

Victoria împotriva rusoaicei nu a fost singurul motiv de fericire pentru româncă. Halep s-a întâlnit la Kremlin Cup și cu cel mai pătimaș suporter al ei.

ADVERTISEMENT

Surpriză imensă pentru Simona Halep la Kremlin Cup. L-a întâlnit pe cel mai înfocat suporter al ei

După ce a trecut de Potapova, Halep a postat pe Instagram, la „stories”, o fotografie savuroasă. În poză apare constănțeanca împreună cu un fan care și-a tatuat pe braț numele Simonei, dar și victoriile de grand slam ale Româncei, la Roland Garros și Wimbledon.

Foto: Instagram Simona Halep

„Fără cuvinte”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Simona Halep.

Cele două turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, au fost câștigate de Simona Halep în 2018, respectiv 2019. Fostul lider mondial nu e străin de victorii nici în Rusia. Simona a câștigat în 2013 turneul de la Moscova.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a făcut bani frumoși odată cu calificarea în turul 2 la WTA Kremlin Cup

Kremlin Cup este penultimul turneu al sezonului pentru Simona Halep. Locul 19 WTA își încarcă bateriile pentru primul Grand Slam din 2022, Australian Open, dar în același timp își rotunjește și veniturile participând la competiția din Rusia.

Halep a câștigat până acum un singur meci până acum la Moscova, pe cel cu Potapova, și și-a trecut deja în cont 8200 de euro. Dacă se va califica în turul al treilea, constănțeanca va bifa 15500 de euro. Așadar, Simona are toate motivele să încerce să repete isprava din 2013, atunci când a ajuns până în finală și a și câștigat.

ADVERTISEMENT

Pentru calificarea în turul al treilea, Simona Halep se va duela din nou cu o rusoaică, învingătoarea meciului dintre Kudermetova și Selekhmeteva.

„A fost un meci dificil. E greu să joci împotriva ei. Am jucat și în Australia și a fost foarte complicat. Știam că nu îmi va fi ușor, chiar dacă aș fi câștigat și mai lejer primul set. Știu că e puternică și lovește mingea tare. Nu e simplu să îi returnezi. Dar astăzi, serviciul m-a ajutat enorm.

ADVERTISEMENT

E greu să mă gândesc la titlu acum. Am fost accidentată în acest sezon și nu am jucat mult, dar orice e posibil. Voi lupta în fiecare meci. Sper să joc cât mai mult aici, pentru că îmi place să stau la Moscova. Am amintiri plăcute din 2013”, a declarat Halep, imediat după victoria Potapova.

 

ADVERTISEMENT