Simona Halep

Simona Halep a reluat antrenamentele la intensitate ridicată! Cine a preluat rolul de antrenor, în locul lui Cahill

28.11.2018 | 10:38
Simona Halep a reluat antrenamentele la intensitate ridicata Cine a preluat rolul de antrenor in locul lui Cahill

Simona Halep a reluat antrenamentele și dă startul pregătirilor pentru sezonul 2019. La capătul unei toamne de coșmar, în care a suferit din cauza problemelor la spate și nu a reușit să câștige nici măcar un meci în WTA, românca este gata să priveasă pe viitor. Prima ei ședință de pregătire pentru 2019 a avut loc la Complexul Olimpic din Izvorani, iar Simona a postat și primele imagini pe pagina sa de Instagram.

Un aspect foarte important este că Simona Halep s-a pregătit la intensitate maximă, semn că durerile la spate nu mai reprezintă o problemă atât de mare. Într-un interviu aordat pentru FANATIK.RO, Simona Halep chiar a ținut să sublinieze faptul că nu va reveni în circuitul WTA până când nu va fi complet refăcută. Asta după ce sezonul asiatic a fost ratat complet, iar Halep a fost nevoită să abandoneze câteva meciuri și, mai apoi, să se retragă de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a reluat antrenamentele. Primul turneu pentru care s-a înscris este WTA Sydney

Inclusiv faptul că Simona Halep a reluat pregătirile înainte de 1 decembrie este o dovadă că se simte mai bine din punct de vedere fizic. La finalul sezonului treut explica faptul că își va lua ceva timp să se odihnească, atâta cât este nevoie pentru a scăpa de dureri. Astfel, dacă lucrurile vor continua de această manieră, Simona va fi aptă pentru sezonul din Australia. Este decisă să revină la turneul WTA 500 de la Sydney, de unde a lipsit în ultimii ani, pentru a pregăti cât mai bine primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Simona Halep a reluat antrenamentele
Simona Halep a reluat antrenamentele la Complexul Olimpic de la Izvorani. Semne bune pentru noul sezon.

De asemenea, foarte interesant este faptul că Simona Halep a fost supervizată de Florin Segărceanu, căpitanul echipei naționale de FedCup, cel care pare să fi preluat rolul de antrenor, după ce Darren Cahill a decis să facă un pas în spate, pentru a se putea conentra pe viața de familie. Cel puțin pe perioada pregătirilor se pare că Florin Segărceanu va fi cel care o va asista pe românca de pe locul 1 WTA.