Sport

Simona Halep a reluat pregătirile pentru Roland Garros. Condiții de lux pentru jucătoarea noastră

Simona Halep a renunțat să se mai pregătească la Stejarii Country Club și lucrează din greu cu Patrick Mourataglou la academia de tenis de la Nisa, unde are condiții ultramoderne.
16.05.2022 | 19:15
Simona Halep a reluat pregatirile pentru Roland Garros Conditii de lux pentru jucatoarea noastra
Simona Halep se află pe locul 19 în clasamentul mondial înainte de Roland Garros. Sursă foto: Getty Images
ADVERTISEMENT

Simona Halep a reluat pregătirile pentru Roland Garros, după ce în ultimele zile s-a relaxat în România, a fost acasă la Constanța și s-a plimbat cu sky-jetul pe lacul Snagov.

Simona Halep nu se mai antrenează în România, ci la Nisa, la academia lui Patrick Mouratoglou

Deși Simona alegea să se antreneze întotdeauna în România, la „Stejarii Country Club”, unde Ion Țiriac îi oferea condiții de lux, de când a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou, Halep se pregătește la academia ultramodernă din Franța.

ADVERTISEMENT
Simona Halep a revenit în Franța și se antrenează la academia lui Patrick Mouratoglou: „Iubesc acest loc”, a scris sportiva pe Instagram
Simona Halep a revenit în Franța și se antrenează la academia lui Patrick Mouratoglou: „Înapoi în acest loc minunat”, a scris sportiva pe Instagram.

Simonei Halep pare că îi priește pregătirea de la Nisa, mai ales că arată foarte bine din punct de vedere fizic, iar la academia lui Mouratoglou are parte de condiții de refacere de ultimă oră.

Simona Halep a revenit în Franța și se antrenează la academia lui Patrick Mouratoglou „Iubesc acest loc”, a mai transmis tot pe Instagram
Simona Halep a revenit în Franța și se antrenează la academia lui Patrick Mouratoglou „Iubesc acest loc”, a mai transmis tot pe Instagram.

Simona Halep lucrează în continuare la îmbunătățirea serviciului

Simona Halep lucrează din greu să își dezvolte serviciul și asta s-a văzut la ultimele meciuri. Numărul 19 mondial a postat un video în care își exersează precizia serviciului, iar după mai multe încercări reușește să trimită mingea exact în jalonul galben care era drept „țintă”.

ADVERTISEMENT
Simona Halep lucrează din greu pentru a-și îmbunătăți serviciul
Simona Halep lucrează din greu pentru a-și îmbunătăți serviciul. Sursă foto: Instagram

Simona Halep s-a plimbat pe lacul Snagov cu un skijet care poate atinge 120 de km/h

Simona s-a odihnit câteva zile în România înainte de turneul de Grand Slam de la Roland Garros și a petrecut timpul alături de cățeaua „Lessie”, la vila de lux din Snagov: „Simona și Lassie. Simonei îi place să stea acasă până când va pleca din nou la drum”, a scris ea pe Instagram.

Simona Halep, alături de câinele ei, Lessie. Sursă foto: Instagram
Simona Halep, alături de câinele ei, Lessie. Sursă foto: Instagram.

Simona a ieșit apoi cu barca pe lacul Snagov și și-a luat și skijetul marca Yamaha, model FX SVHO, care are o putere între 260 și 300 de cai, generați de un motor supraalimentat, 4 în linie, de 1.800 cc.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Acesta poate atinge viteaza de 120 de kilometri pe oră, având o greutate de doar 378 kg și este cu siguranță cea mai rapidă ambarcațiune de pe lacul Snagov: „Îmi place viteza atât pe terenul de tenis, cât și pe apă!”, a afirmat Simona pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep, răsfățată de Toni Iuruc după turneul de la Roma

Simona Halep a fost tratată ca o regină de către soțul ei, Toni Iuruc, și a fost întâmpinată cu flori încă de primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT
Simona Halep întâmpinată cu flori de către Toni Iuruc
Simona Halep întâmpinată cu flori de către Toni Iuruc.

Și nu a fost singura floare primită de Simona Halep, care s-a pozat cu un buchet imens de trandifiri roșii: „Casă dulce casă!”, a mai comentat jucătoarea pe Instagram.

Buchet superb de trandafiri primit de Simona Halep
Buchet superb de trandafiri primit de Simona Halep. Sursă foto: Instagram

Simona se bucură din plin de momentele de respiro dintre turnee și știe să apreciază lucrurile simple, precum un apus.

Simona Halep, romantică pe Instagram
Simona Halep, romantică pe Instagram.

Simona Halep se află printre capii de serie la turneul de Grand Slam de la Rolland Garros, chiar cu o prestație bună la Paris ar putea să revină în top zece mondial.

ADVERTISEMENT