Sporturi

Simona Halep a reuşit lovitura meciului cu Elise Mertens într-un moment crucial! VIDEO

27.01.2020 | 03:18
Simona Halep a reusit lovitura meciului cu Elise Mertens intrun moment crucial VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep joacă împotriva belgiencei Elise Mertens în optimile de finală de la Australian Open. Românca a reuşit lovitura meciului în primul set, într-un moment crucial în care a preluat iniţiativa.

Simona Halep a reuşit lovitura meciului cu Elise Mertens!

Campioana noastră a început meciul excelent reuşind rapid un break, însă Mertens a revenit şi a egalat situaţia la 3-3 şi a trecut în avantaj după ce a câştigat game-ul de pe propriul serviciu şi a făcut 4-3.

ADVERTISEMENT

Însă Simo a reuşit să revină şi să întoarcă din nou rezultatul. Campioana noastră a reuşit să facă 4-4, iar pe serviciul belgiencei a dat un forehand în lung de linie care i-a impresionat pe cei prezenţi pe Rod Laver Arena.

VEZI VIDEO: 

Campioana noastră, optimistă pentru Australian Open 2020: “Sunt fericită cu jocul meu”

Simona Halep poate să se califice în sferturile de finală, acolo unde va evolua împotriva învingătoarei din meciul Kontaveit – Swiatek. Dacă va trece de belgiancă, Simo are şanse mari să joace semifinale la Melbourne.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră a reuşit un parcurs perfect până acum la Australian Open, în condiţiile în care nu a pierdut niciun set cu Jennifer Brady, Harriet Dart şi Yulia Putintseva.

Cel mai bun rezultat al campioanei noastre la Australian Open este accederea în finală. Se întâmpla în anul 2018 când a pierdut ultimul act împotriva lui Caroline Wozniacki.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a declarat înainte de meci că se simte foarte bine cu jocul ei în acest turneu şi speră să continue pe aceeaşi linie: “Cred că la acest turneu mi-am îmbunătăţit foarte mult jocul la serviciu. Nici returul meu nu arată foarte rău.

În același timp, mă duc tot mai des la fileu, lovesc mai multe mingi din acea zonă. Pot spune că e un important pas înainte. Sunt fericită cu jocul meu”, a declarat Halep înaintea jocului cu Elise Mertens.

ADVERTISEMENT