Simona Halep

Simona Halep a reuşit lovitura meciului cu Ons Jabeur la WTA Dubai. Românca a revenit în joc cu un moment magic! VIDEO

19.02.2020 | 18:48
Simona Halep a reusit lovitura meciului cu Ons Jabeur la WTA Dubai Romanca a revenit in joc cu un moment magic VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep joacă împotriva tunisiencei Ons Jabeur în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai. Românca a reuşit lovitura meciului în setul secund set, într-un moment crucial în care a preluat iniţiativa.

Simona Halep a reuşit lovitura meciului cu Ons Jabeur!

Campioana noastră a început prost meciul, pierzând în primul set cu 1-6, însă a început în forță setul secund și a lăsat-o pe Jabeur fără replică cu un retur incredibil.

ADVERTISEMENT

Halep a călcat pedala de accelerație și a dus scorul la 3-0 în setul secund, nefiind dispusă să repete scenariul din meciul Riske – Jabeur.

Ons Jabeur pare să-și fi depășit nivelul în aceste zile, după ce a făcut un meci perfect și cu americanca Alison Riske (18 WTA), pe care a învins-o cu 2-1 (7-6, 1-6, 6-3).

ADVERTISEMENT

Simona Halep, lăudată de Ons Jabeur înainte de meci: „E sursa mea de inspirație”

Jucătoarea de tenis din Tunisia, Ons Jabeur, a mărturisit că Simona Halep este o sursă de inspirație pentru ea, în conferința de presă premergătoare meciului.

„Sper ca o sa avem un meci bun. Simona este o sursa de inspiratie pentru multe jucatoare si sunt norocoasa ca pot juca impotriva ei. Sper ca voi avea atitudinea potrivita, mentalitatea corecta si ca voi reusi sa castig“, a mărturisit Jabeur.

ADVERTISEMENT

Specialiștii au avertizat-o pe Halep: „Jabeur poate produce surpriza”

Site-ul lastwordontennis.com a analizat victoria lui Jabeur cu Riske și a tras un semnal de alarmă pentru Simona Halep, înainte de meci:

”Trebuie să luăm în serios prestația avută de Ons Jabeur în primul tur. A jucat un tenis fermecător în fața lui Alison Riske. Și a făcut asta în ciuda unui procentaj de sub 50% la primul serviciu. 

ADVERTISEMENT

Dacă și-ar îmbunătăți acest aspect, ar avea o șansă excelentă în fața lui Halep. Românca va juca primul său meci după eliminarea din semifinalele Australian Open, în fața Garbinei Muguruza”.

  • Halep o conduce pe Ons Jabeur cu 4-1 în setul secund

 

ADVERTISEMENT