Simona Halep a reuşit punctul meciului cu Lesia Tsurenko la WTA Dubai 2019! Video

Irina Aldea   
în Tenis
20/02/2019, 13:00
Simona Halep a reuşit punctul meciului cu Lesia Tsurenko la WTA Dubai 2019! Video
Simona Halep a reuşit punctul meciului cu Lesia Tsurenko la WTA Dubai 2019

Simona Halep a reuşit punctul meciului cu Lesia Tsurenko la WTA Dubai 2019. Venită după un turneu foarte bun la Doha, Simona nu are de gând să se oprească aici. Ea a trecut la Dubai în turul secund de Eugenie Bouchard şi a reuşit şi punctul meciului din optimile de finală la turneul organizat în Emiratele Arabe Unite, de categorie Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Competiţia din Dubai se desfăşoară în perioada 17-23 februarie.

Simona Halep a început agresiv partida contra ucrainencei şi după ce a cââştigat patru break-uri, s-a impus cu scorul de 6-3 după 35 de minute de joc. La scorul de 3-2 în primul set, Simona Halep şi Lesia Tsurenko au disputat un raliu constituit din câteva lovituri spectaculoase câştigat de reprezentanta noastră din apropierea fileului, smulgând aplauzele publicului prezent în tribune.

Simona Halep a câştigat cel mai disputat punct al meciului cu Lesia Tsurenko

După acel punct, Lesia Tsurenko a mai câştigat doar un game, iar Simona s-a desprins decisiv în prima manşă, obţinând avantajul exact atunci când avea nevoie mai mare de el. Dacă va trece de Lesia Tsurenko în optimile de finală, Simona o va întâlni în sferturi la Dubai pe câştigătoarea meciului dintre Aryna Sabalenka şi Belinda Bencic, meci care se va disputa în această seară la Dubai.

Închide ×