Sporturi

Punctul turneului! Simona Halep a reuşit o lovitură din altă lume la Miami. Americanii au explodat! Video

Autor: Claudiu Ilie | 27.03.2019 | 20:25
Simona Halep a reușit punctul meciului cu Qiang Wang la Miami Open 2019

Jucătoarea de tenis Simona Halep a reușit punctul meciului cu Qiang Wang din sferturile de finală de la Miami Open 2019. Românca în vârstă de 27 de ani poate să revină pe locul 1 WTA la finalul acestui turneu dacă va ajunge în finala competiţiei din Florida. Cea mai bună evouţie a Simonei Halep la turneul de la Miami est semifinala disputată în 2015 cu Serena Williams.

Simona Halep a reușit punctul meciului cu Qiang Wang la Miami Open 2019

După ce a avut bye în primul tur, iar mai apoi a trecut de Taylor Townsend, Polona Hercog şi Venus Williams, Simona Halep are parte de un meci solicitant la Miami Open 2019 împotriva chinezoaicei Qiang Wang. În ghemul 10 al setului secund, la scorul de AD-40 pe serviciul propriu, românca a făcut un punct superb lovind chiar în colţul terenului cu backhand-ul, la finalul căruia a sărbătorit în stil propriu cu pumnul strâns.

Comentatorii partidei au băgat şi ei de seamă şi au lăudat reuşita jucătoarei noastre: “Oh! Remarcabil! Ce început de meci pentru Simona Halep! Un punct clasic din partea româncei”, a spus plin de entuziasm comentatoul meciului dintre Simona Halep şi Qiang Wang. Prin acest punct, reprezentanta noastră a şi obţinut egalarea la 5.

Simona Halep, la doar un pas de penultimul act la Miami Open

Simona Halep a câştigat primul set al întâlnirii cu Qiang Wang după 46 de minute de joc, scor 6-4. Chiar dacă a condus cu 4-1 în primul set, Simona s-a aflat mai apoi în dificultate şi a cerut ajutorul noului ei antrenor, Daniel Dobre. Jucătoarea noastră i-a transmis tehnicianului să o aplaude mai mult şi să le transmită şi celorlalţi să facă la fel, să o încurajeze mai frenetic decât au făcut-o până în acel moment. Daniel Dobre i-a ascultat sfatul şi a fost mult mai vocal după acea intervenţie de pe teren.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!