Sporturi

Simona Halep a reușit punctul meciului cu Taylor Townsend! Publicul de la Miami a aplaudat-o în picioare. Video

23.03.2019 | 03:10
Simona Halep a reusit punctul meciului cu Taylor Townsend Publicul de la Miami a aplaudato in picioare Video

Simona Halep a reușit un punct de senzație în primul set al partidei cu Taylor Townsend, contând pentru turul 2 de la Miami. Scorul final a fost 6-1, 6-3 în favoarea româncei. Sportiva noastră încearcă să câștige primul său turneu în 2019, după ce a fost foarte aproape de a triumfa la Doha. 

Simona Halep a reușit punctul meciului cu Taylor Townsend!

Halep a ridicat publicul în picioare după un schimb de mingi spectaculos, la finalul căruia Townsend a rămas fără replică. WTA a remarcat momentul și a publicat un clip pe contul oficial de Twitter, fanii Simonei reacționând imediat cu mesaje de încurajare.

Înaintea acestui meci, Simona Halep și Taylor Townsend se mai întâlniseră de două ori. Halep a câștigat ambele partide fără să piardă vreun set, la Cincinnati în 2017 și la Roland Garros în 2018. Simona Halep s-a oprit în turul III anul trecut la Miami, eliminată fiind de poloneza Agnieszka Radwanska.

Simona Halep are parte de un an 2019 mai degrabă complicat. Sportiva noastră a apelat din nou la serviciile lui Daniel Dobre, după ce nu a reușit să câștige niciun turneu pe parcursul acestui sezon.  Cel mai îndelungat parcurs al Simonei a fost la Doha, unde a cedat în finală în fața belgiencei Elise Mertens. În rest, Simona nu a ajuns mai sus de „sferturi” la Australian Open, Dubai și Indian Wells.

În schimb, Halep a impresionat la FED Cup, acolo unde a obținut două victorii importante în duelul cu Cehia, cu ajutorul cărora România a eliminat deținătoarea trofeului și s-a calificat în semifinale pentru prima dată în ultimii 46 de ani. România va înfrunta Franța în semifinale, în weekend-ul 20-21 aprilie. Halep a dezvăluit într-un interviu acordat în luna februarie, că principalul său obiectiv în 2019 este câștigarea FED Cup.