Breaking news

Simona Halep e acasă! Primită pe covorul roșu. Fanii au așteptat-o fără succes

11.06.2018 | 17:28
Simona Halep vorbeşte despre planurile sale de viitor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a adus trofeul în România, la două zile după ce a câștigat turneul de la Roland Garros, primul său titlu de Grand Slam din carieră. Liderul clasamentului WTA a fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă din București.


UPDATE, ora 16:54 / Simona Halep a coborât din aeronava care a adus-o la București având în mână o replică în miniatură a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. A fost așteptată de tatăl său Stere Halep, dar și de oficiali ai sportului românesc.


UPDATE, ora 16:23 / Aeronava care o aduce pe Simona Halep la București a aterizat în acest moment. Aeronava ”Alexandru Ioan Cuza” a companiei Tarom a fost udată de două maşini de pompieri, în semn de respect pentru aducerea campioanei de la Roland Garros.


UPDATE, ora 16:09 / Organizatorii se pregătesc de sosirea marii campioane și au întins covorul roșu.


Este de așteptat ca Simona Halep să țină o conferință de presă la Salonul Oficial, imediat după ce va ajunge în țară. Simona Halep va prezenta trofeul publicului într-o ceremonie ce va avea loc la Arena Națională, la ora 20:00. Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că totul se va petrece pe scările de la intrarea în zona VIP, şi nu în incinta Arenei. Iniţial, Simona solicitase ca ea să le prezinte trofeul într-o piaţă din Bucureşti, însă nu s-a putut realiza acest lucru, iar tot ce i s-a putut oferi a fost zona din faţa VIP.

Simona Halep așteptată de oficiali ai sportului la revenirea în România

Mai multe personalități sunt prezente la Aeroportul Internațional Henri Coandă la revenirea în România a Simnonei Halep, printre care președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, preşedintele FRT, George Cosac, precum şi de ceilalţi membri ai Comitetului Director al Federației Române de Tenis.

Mai mult, Mihai Covaliu a anunțat că această primire a fost organizată de COSR și nu de Federația Română de Tenis.

Simona Halep a reuşit să câştige primul său titlu de Grand Şlam din carieră. Numărul 1 WTA a învins-o, în finala Roland Garros, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri