Sporturi

Simona Halep a revenit în ţară după Australian Open: “Am donat mai mult pentru victimele incendiilor decât vorbisem iniţial cu Darren”

01.02.2020 | 12:21
Simona Halep a revenit in tara dupa Australian Open Am donat mai mult pentru victimele incendiilor decat vorbisem initial cu Darren
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit în ţară după parcursul de la Australian Open, turneu la care s-a oprit în semifinale. Campioana noastră a declarat că a fost lăudată de Darren Cahill după meciul cu Muguruza, dar că trebuie să analizeze înfrângerea împotriva sportivei din Spania. 

Simona Halep a revenit în ţară după Australian Open: “O să analizez meciul cu Muguruza, dar trebuie să mai treacă nişte zile”

Campioana noastră a declarat pe aeroport că începutul a fost mai greu la Adelaide, însă apoi şi-a intrat în ritm şi a evoluat bine la Australian Open până la semifinala cu Muguruza: “Sunt mulţumită de felul în care am jucat în Australia.

ADVERTISEMENT

Am început mai greu la Adelaide, dar mi-am revenit la Melbourne. Muguruza a jucat extrem de bine, o să analizez meciul ăsta, dar trebuie să mai treacă încă nişte zile şi să văd ce am de învăţat din el. Darren m-a lăudat, mi-a zis că am jucat foarte bine”, a declarat Halep.

“Am donat mai mult pentru victimele incendiilor din Australia decât vorbisem iniţial”

Românca a promis la începutul turneului de la Adelaide că de fiecare dată când îl va enerva pe Darren Cahill va dona 200 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia. La revenirea în ţară, Simona a spus că a donat mai mult decât a vorbit iniţial cu Darren:

ADVERTISEMENT

“Am donat mai mult pentru victimele incendiilor din Australia decât vorbisem iniţial cu Darren. Nu o să vă spun suma, dar e destul de mare. Eu mă simt foarte bine în Australia, tot timpul am avut primiri frumoase acolo”, a spus campioana noastră.

Simona Halep nu va participa în meciul de Fed Cup împotriva Rusiei, însă le-a transmis sportivelor care vor lupta sub tricolor că va fi alături de ele: “La Fed Cup voi fi alături de ele, dar cu sufletul, o să le transmit din energia mea pozitivă”, a spus Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep urcă pe locul 2 WTA! Urmează turneele de la Doha şi Dubai

După Australian Open 2020, Simona Halep va urca până pe locul 2 WTA. Campioana noastră o va depăşi în clasamentul WTA pe Karolina Pliskova. Pe locul 1 WTA rămâne Ashleigh Barty. Australianca s-a oprit tot în semifinalele turneului.

Pentru Simona Halep urmează două turnee în Golf la care va participa în luna februarie. Este vorba de turneele din Doha şi Dubai. În stagiunea trecută, Halep a jucat finala de la WTA Doha, cedată împotriva lui Elise Mertens.

ADVERTISEMENT
  • 2 WTA este locul pe care îl va ocupa de luni Simona Halep
  • 35,132,271 de dolari a adunat Simona Halep în carieră din premii 
ADVERTISEMENT