Sporturi

Simona Halep a revenit în ţară. “Nu poţi să le ai pe toate”

Autor: Sorin Dumitrescu | 10.07.2018 | 00:29
Simona Halep a revenit în ţară după Wimbledon. A recunoscut că a greşit nejucând nici un meci pe iarbă până la Wimbledon

Liderul mondial în ierarhia WTA, Simona Halep, a revenit luni după-amiază în ţară. Chiar pe aeroportul internaţional Henri Coandă de la Otopeni Halep a încercat să explice de ce după succesul din turneul de Grand Slam de la Paris a făcut un Wimbledon sub aşteptări. Simona Halep a părăsit competiţia londoneză încă din al treilea tur, fiind învinsă de jucătoarea din Taiwan Su-Wei Hsieh în trei seturi.

Ea a vorbit la microfonul Telekom Sport despre experienţa mai puţin reuşită din acest an de la Wimbledon şi a admis că a fost o eroare faptul că nu a jucat nici un meci după Roland Garros, unde suprafaţa este zgură, pe iarbă, la o competiţie premergătoare turneului de Grand Slam de la Wimbledon, pentru că trecerea a fost foarte greu de suportat.

Simona Halep a revenit în ţară. O lună va fi de vacanţă

“Da, cu siguranţă a fost mai puţin bine că n-am avut un meci înainte, dar a fost şi bine, pentru că n-am avut timp să am meciuri, că am mers până în finală la Roland Garros.Nu poţi să le ai pe toate. M-am simţit bine, a fost bucurie foarte mare că am câştigat la Roland Garros.

Simona Halep a revenit în ţară după Wimbledon. Urmează o vancaţă de o lună şi api sezonul de hard
Simona Halep a revenit în ţară după Wimbledon. Urmează o vancaţă de o lună

Am fost super concentrată pe Wimbledon, dar suprafaţa e dificilă şi n-am prea reuşit să-mi fac jocul.Da, e foarte grea adaptarea pe iarbă. Este cu totul și cu totul altceva. Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci”. Urmează o lună de relaxare, de răsfăţ, cum a numit-o Simona şi apoi prima competiţie din sezonul pe hard la care va fi prezentă va fi Rogers Cup, din Canada, care începe pe 6 august.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!