Sport

Simona Halep a revenit la antrenamente după aproape o lună: „Acum înțeleg de ce am trăit atâția ani pentru acest sport!” Video

Simona Halep a reluat antrenamentele după accidentarea de la Roma, iar jucătoarea și-a dat seama de ce a continuat în toți acești ani să practice acest sport
05.06.2021 | 17:26
Simona Halep a revenit la antrenamente dupa aproape o luna Acum inteleg de ce am trait atatia ani pentru acest sport Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep a suferit o ruptură musculară la turneul WTA de la Roma și a ratat după zece ani prezența la turneul ei favorit: Roland Garros.

FANATIK a aflat în exclusivitate planul de recuperare al Simonei Halep care încearcă să își revină pentru a participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis: „Mă simt de parcă am lipsit o perioadă mult mai lungă”

Simona Halep a început antrenamentele alături de Darren Cahill la „Stejarii Country Club” și trage tare pentru a fi prezentă la Wimbledon, unde organizatorii au pus-o pe tabloul principal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Numărul trei mondial a postat un video cu o parte din antrenament pe pagina sa oficială de Instagram însoțit de un text emoționant, în care a vrut să spună tot ce a avut pe suflet în această perioadă extrem de dificilă: „Prima lovitură cu rachetă după trei săptămâni și jumătate. Mă simt de parcă a trecut mult mai mult timp pentru că mi-a fost foarte dor să joc.

ADVERTISEMENT

Simona Halep vede însă partea bună a lucrurilor și consideră că tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă a fost spre binele ei și a făcut-o să vadă totul mult mai limpede: „Însă această perioadă a fost cea mai bună pentru mine, pentru că deși am o viață minunată, am putut să îmi dau seama ce simt despre tenis și cum mă simt atunci când nu pot juca”, s-a destăinuit fanilor jucătoarea.

Simona Halep, mai puternică ca oricând: „Am realizez cât am fost de puternică!”

Sportiva și-a dat seama încă o dată, dacă mai era nevoie, că toate eforturile pe care le-a făcut de-a lungul carierei au meritat în cele din urmă: „Iubesc acest sport și acum înțeleg de ce am trăit atâția ani pentru acest sport și de ce m-am bucurat atât de mult să fiu o jucătoare profesionistă la cel mai înalt nivel. Bineînțeles că nu e ușor să fiu acolo, mental și emoțional te epuizează, iar acum realizez cât am fost de puternică”.  

ADVERTISEMENT

Halep a trecut peste momentele grele și e mai motivată ca oricând să revină pe teren și să înfrunte tot ceea ce va urma în perioada următoare: „Când te accidentezi înainte de turneul tău favorit, unde ai jucat cel mai bun tenis al tău și ai concurat timp de zece ani, te simți foarte trist și inevitabil te întrebi: „De ce mi se întâmplă asta?”. După câteva săptămâni am înțeles că toate astea se întâmplă pentru mine. Așa că acum vreau doar să înfrunt fiecare obstacol pe care îl întâlnesc”.

În final, Simona a recunoscut că încă nu este 100% recuperată din punct de vedere fizic și a vrut să mulțumească tuturor celor care au fost aproape de ea în această perioadă: „Nu știu dacă fizic sunt recuperată în totalitate, dar ceea ce știu cu siguranță e că sunt gata să înfrunt ceea ce va veni în continuare. Vă mulțumesc mult pentru susținerea arată la fiecare pas”, a scris Simona Halep.

ADVERTISEMENT