Simona Halep

Simona Halep a revenit pe teren după două săptămâni. Darren Cahill a venit special în România

12.04.2021 | 16:59
Simona Halep a revenit pe teren dupa doua saptamani Darren Cahill a venit special in Romania
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a întors la antrenamente după pauza pricinuită de accidentarea de la Miami, iar Darren Cahill a venit în România pentru a o ajuta să revină în formă.

Numărul trei mondial riscă să fie amendată de WTA dacă se va mai retrage de la turnee și încearcă să revină cât mai repede pe zgură, după ce nu s-a antrenat în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Racheta numărul 1 a României și-a anunțat retragerea și de la FED Cup, unde România va susține un baraj împotriva Italiei la finalul acestei săptămâni la Cluj.

Simona Halep, din nou la antrenamente. Darren Cahill a venit în România să o ajute

Veste bună pentru iubitorii tenisului, dar mai ales pentru fanii Simonei Halep, după ce jucătoarea a revenit la antrenamente în urma accidentării suferite la Miami.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a făcut anunțul printr-o postare pe contul oficial de instragram, unde a apărut pe terenurile de la Stejari Country Club, alături de antrenorul său, australianul Darren Cahill.

Simona Halep si Darren Cahill. Sursa foto: captura cont instragram Simona Halep
Simona Halep si Darren Cahill. Sursa foto: captura cont instragram Simona Halep

„Bine ai revenit în cea mai tare țară din lume, D! Prima zi înapoi pe teren după două săptămâni de recuperare. Înapoi pe zgură. Astăzi a fost o zi bună”, a scris Simona Halep în cadrul aceleiași postări.

ADVERTISEMENT

„Regina zgurii” s-a întors la antrenamente!

Simona Halep se simte ca peștele în apă pe zgură și începe pregătirea pentru turneul său preferat de Grand Slam, care va avea loc în luna iunie la Paris și anume Roland Garros. Înainte de Roland Garros, Halep mai are însă trei turnee la care trebuie să participe pentru a-și apăra punctele și a intra în cea mai bună formă pentru turneul său prefarat Stuttgart, Madrid și Roma, ultimul fiind câștigat anul trecut.

Numărul trei mondial însă va avea adversare redutabile, printre cele mai bune jucătoare pe zgură fiind Kiki Bertens, Karolina Pliskova, Elina Svitolina sau Petra Kvitova .

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Simona Halep nu va participa la FED Cup, România a reușit să câștige două dintre ultimele patru baraje disputate în cadrul acestei competiții fără a o avea în componență pe cea mai bună jucătoare a noastră.

ADVERTISEMENT