Simona Halep

Simona Halep a revenit pe teren! Fotografia pe care a postat-o înainte de a începe antrenamentul. Sfaturile lui Darren Cahill

20.05.2020 | 20:40
Simona Halep a revenit pe teren Fotografia pe care a postato inainte de a incepe antrenamentul Sfaturile lui Darren Cahill
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, după o pauză de trei luni, însă înainte de a începe antrenamentul a ținut să se fotografieze și să posteze pe rețelele de socializare, pentru a-și ține fanii informați cu evoluția sa.


UPDATE, 20 mai, ora 20:41 / Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre antrenamentele româncei: „Simona are acel foc în stomac, pe care australienii nu îl au. Eu i-am folosit ei, așa cum și ea mi-a folosit mie. 

ADVERTISEMENT

Nu suntem obișnuiți cu ceea ce se întâmplă acum, dar va începe încet antrenamentele cu Arti”.

„I-am trimis programul și sper să-l resprecte 🙂 În viitor vom apela din ce în ce mai rar la on-court coaching. Ea nu se grăbește pentru că vrea să piardă meciul, ci pentru că se frustrează.

ADVERTISEMENT

Sunt mult mai multe lucruri importante decât sportul, dar sper să revenim cât mai repede. Sunt conștient că nu vom avea fani în tribune la început”, a mai spus australianul pentru DigiSport.


Simona Halep a revenit pe terenul de tenis

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după o pauză de trei luni. Campioana de la Wimbledon a postat o fotografie pe rețelele de socializare, iar fanii s-au îngrămădit să-i dea mii de like-uri.

ADVERTISEMENT

Înre timp, Darren Cahill, antrenorul Simonei, a vorbit despre cum se simte să o pregătească pe aceasta și despre importanța pe care Halep o are pentru România.

„Românii învață multe lucruri de la Simona. Are 1 metru și 68 de centimetri, este o domniță, dar are o inimă uriașă și voință incredibilă în a fi briliantă. Românii câștigă speranță privind-o”.

ADVERTISEMENT
Poza postată de Simona Halep pe rețelele de socializare. Sursă foto: Instagram
Poza postată de Simona Halep pe rețelele de socializare. Sursă foto: Instagram

„Mă bucur că România e mândră de Simona!”

Darren Cahill a continuat laudele la adresa Simonei Halep și este bucuros pentru că românii o îndrăgesc atât de mult pe campioana de la Wimbledon: „Dacă ea poate să o facă, atunci putem și noi.

Știu că e doar un sport, dar uneori e mai mult de-atât pentru că murim și înviem din cauza rezultatelor din sport. Mă bucură foarte mult că România e atât de mândră de Simona”.

„România și Australia se aseamănă foarte mult din multe puncte de vedere. În Australia, ne simțim atât de departe, deconectați, și trebuie să călătorim atât de mult pentru a face ceva la nivel global. În România, chiar dacă e mult mai aproape, există o chestiune de mentalitate.

Când întrebi un român dacă poate face ceva, răspunsul este nu. Reacția naturală este ‘nu, nu putem face asta!’. Australienii sunt exact opusul. Chiar dacă nu putem face ceva, spunem că facem, măcar încercăm.

De aceea avem o conexiune atât de bună, eu și Simona. Prima ei emoție este nu. Aici avem o problemă. Eu sunt exact invers“, a mai spus australianul.

ADVERTISEMENT