Simona Halep

Simona Halep a sărbătorit calificarea în optimile Australian Open alături de Toni Iuruc! Imaginea care a devenit virală! FOTO

25.01.2020 | 19:57
Simona Halep a sarbatorit calificarea in optimile Australian Open alaturi de Toni Iuruc Imaginea care a devenit virala FOTO
ADVERTISEMENT

Simona Halep a sărbătorit calificarea facilă în optimile Australian Open alături de Toni Iuruc. Românca a trecut fără probleme de Yulia Putintseva (2-0) și s-a fotografiat alături de iubitul ei, poza devenind virală pe internet.

Simona Halep a sărbătorit calificarea în optimile Australian Open alături de Toni Iuruc

Simona Halep o va înfrunta pe Elise Mertens în optimile de finală de la Australian Open, iar campioana de la Wimbledon a sărbătorit accederea în faza superioară a competiției alături de Toni Iuruc, iubitul său.

ADVERTISEMENT

Campioana de la Wimbledon s-a fotografiat alături de Toni, cu mesajul „Nu uita să zâmbești”. Nu a trecut prea mult timp de când Simona a distribuit poza pe rețelele de socializare, că fotografia a devenit rapid virală pe internet.

  • 3 este locul pe care Simona Halep îl ocupă în clasamentul WTA
Simona Halep alături de Toni Iuruc. Sursă foto: instagram
Simona Halep alături de Toni Iuruc. Sursă foto: instagram

Dorința Simonei Halep: „Vreau să câștig Australian Open, dar e greu!”

Simona Halep a vorbit înainte de startul turneului australian și a mărturisit că își dorește să câștige competiția, însă știe că nu îi va fi deloc ușor: Vreau foarte mult să câștig Australian Open, dar va fi greu. Asta și din cauza vremii. Temperatura se schimbă. E foarte cald, iar după aceea se face frig. Asta nu e ușor pentru mine.

ADVERTISEMENT

În plus, e și umiditate foarte mare. Sunt mulțumită de tenisul meu. Trebuie să fiu pregătită pentru fiecare meci și să nu pun presiune pe mine. La Adelaide am dat tot ce am avut mai bun, dar am pierdut cu Sabalenka, care a fost mai puternică decât mine”.

„E bine că am venit mai devreme aici și m-am obișnuit cu terenul și cu atmosfera. Sunt pregătită de startul turneului. Sunt mai pregătită decât anul trecut, dar rezultatele nu se văd în doar câteva meciuri”, a mai spus Simona Halep înainte de începerea Australian Open 2020.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie