Sporturi

Simona Halep a sărbătorit cot la cot cu Ţiriac, Năstase şi Becker la o petrecere aniversară! Galerie foto

21.12.2018 | 12:30
Simona Halep a sarbatorit cot la cot cu Tiriac Nastase si Becker la o petrecere aniversara Galerie foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a petrecut alături de Ţiriac, Năstase şi Becker la Stejarii Country Club. Liderul mondial din WTA aşteaptă cu nerăbdare să înceapă noul sezon pentru a vedea la ce nivel este, însă până atunci se pregăteşte de Sărbătorile de iarnă şi petrece alături de personalităţi de mare valoare ale sportului alb. Cea mai bună tenismenă a lumii a fost prezentă la petrecerea aniversară a centrului sportiv Stejarii Country Club.

Este vorba despre cea de-a cincea aniversare a centrului de fitness. “Suntem deosebit de încântați că, la ceas aniversar, putem împărtăși momente speciale alături de personalități marcante din istoria sportivă a României și le mulțumim membrilor Clubului pentru că au transformat Stejarii Country Club în cea de-a doua casă”, au scris cei de la Stejarii Country Club pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a distrat de minune la Stejarii Country Club într-o companie selectă

Pe lângă liderul mondial din WTA, la petrecere au mai fost prezenţi Ion Ţiriac, Ilie Năstase, fostul antrenor al lui Novak Djokovic, Boris Becker, Bogdan Stelea, Horia Tecău, Marius Copil şi Andrei Pavel. Din fotografiile publicate pe reţelele de socializare, cei prezenţi au avut parte de distracţie pe cinste şi au avut şi posibilitatea de a le vorbi tuturor celor din sală. Boris Becker, bunul prieten al lui Ion Ţiriac, a fost întâmpinat cu mare căldură şi a schimbat câteva cuvinte şi cu românca din fruntea clasamentului mondial.

Simona va fi pentru prima dată în ţară de Sărbătorile de iarnă după mulţi ani pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie şi de cei dragi. Mai apoi, în cea de-a doua săptămână a noului an, Simona va merge în Australia, pentru competiţia de la Sydney, iar mai apoi va face deplasarea la Melbourne pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, competiţie care se desfăşoară în perioada 14-27 ianuarie.

ADVERTISEMENT