Sporturi

Simona Halep a sărbătorit ziua de naştere a mamei ei la Paris! Foto

02.06.2018 | 14:03
Simona Halep a sărbătorit ziua de naştere a mamei ei la Paris! Foto

Simona Halep joacă sâmbătă, în jurul orei 16:00, meciul din turul al treilea de la Roland Garros, contra Andreei Petkovic, din Germania. Cu o zi în urmă, cea mai bună tenismenă a lumii şi-a sărbătorit mama la Paris.

Simona Halep va juca meciul cu Andrea Petkovic, contând pentru turul 3 de la Roland Garros, pe Terenul 18, după ce primele sale două partide la French Open 2018 le-a disputat pe legendara arenă Philippe Chatrier. Pe lângă susţinerea staff-ului său, Simo îi are alături la Paris şi pe ai ei părinţi, Stere şi Tania Halep.

În ziua ei liberă dintre turul secund (Taylor Townsend) şi al treilea tur (Andrea Petkovic), pe 1 iunie, Simona s-a relaxat alături de familie şi a sărbătorit-o pe Tania Halep, a cărei zi de naştere este chiar de Ziua Internaţională a copilului.

Surpriza Simonei pentru mama ei

Simona s-a bucurat să o aibă pe mama ei alături la Paris, un turneu al cărui finală a atins-o de două ori în carieră şi i-a dăruit Taniei Halep un buchet imens de flori. Simona, Stere şi Tania s-au fotografiat împreună, iar cea mai bună tenismenă a lumii a împărtăşit imaginea pe contul personal de Instagram Story, cu mesajul: “La mulţi ani, mamitzic!”.