Simona Halep a scăpat de cea mai periculoasă adversară! Naomi Osaka s-a retras de la Wuhan 2018

Irina Aldea   
în Tenis
23/09/2018, 16:00
Simona Halep a scăpat de cea mai periculoasă adversară! Naomi Osaka s-a retras de la Wuhan 2018 GALERIE FOTO
Simona Halep a scăpat de cea mai periculoasă adversară! Naomi Osaka s-a retras de la Wuhan 2018

Simona Halep a scăpat de Naomi Osaka la Wuhan 2018. Campioana de la US Open 2018 a luat hotărârea să abandoneze la competiţia de la Wuhan. Turneul organizat în China este dotat cu premii totale de 2.7 milioane dolari şi se desfăşoară în perioada 24-29 septembrie. Vezi toate detaliile despre meciurile de la Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

“Din nefericire, Naomi Osaka a fost forţată să se retragă din cauza unei viroze”, au scris organizatorii turneului într-un comunicat oficial după ce nipona a decis să ia o pauză după ce în acest sfârşit de săptămână a disputat finala turneului de la Seul împotriva cehoaicei Karolina Pliskova. Aceasta s-a impus în ultimul act, scor 6-4, 6-4 şi a obţinut al doilea titlu în acest an, după cel de la Stuttgart (zgură).

Naomi Osaka a decis să abandoneze la competiţia de la Wuhan

Naomi Osaka a câştigat anul acesta primul său titlu de Grand Slam, la US Open, după o finală disputată cu Serena Williams, scor 6-2, 6-4. După decizia niponei, Simona Halep scapă de o adversară de temut, după cum chiar ea afirma în urmă cu câteva zile la conferinţa de presă organizată la Wuhan. La Seul, Osaka a trecut de Cibulkova, Strycova şi Giorgi.

“Naomi Osaka tocmai a câștigat un turneu de Mare Șlem. Este o jucătoare excelentă, în ciuda faptului că are doar 20 de ani. Este extrem de puternică, are un viitor strălucit. Sunt sigură că va face o figură frumoasă la Turneul Campioanelor. Competiția de la Singapore este foarte dificilă. Nici nu ar avea cum să fie altfel, după un sezon epuizant. Trebuie să îți dozezi bine efortul și să lași acolo tot ce poți. Nu m-am descurcat foarte bine în sezoanele precedente. Obiectivul meu este să trec de grupe, dar sunt conștientă că va fi dificil”, a declarat Simona pentru Reuters.

Închide ×