Sporturi

Simona Halep a scăpat de două adversare tari la Beijing! Ashleigh Barty s-a retras

30.09.2018 | 09:28
Simona Halep a scapat de doua adversare tari la Beijing Ashleigh Barty sa retras
ADVERTISEMENT

Simona Halep a scăpat de două adversare tari la Beijing. Liderul mondial din WTA nu a intrat încă în competiţie la China Open, turneu de categorie Premier Mandatory, care se desfăşoară în perioada 1-7 octombrie la Beijing, cu premii totale în valoare de 8,285,274 de dolari, însă surprizele se ţin lanţ pe partea ei de tablou. Deşi misiunea Simonei este una foarte grea la Beijing prin prisma jucătoarelor pe care trebuie să le întâlnească până în finala de la China Open, rivalele sportivei noastre nu ţin cont de statutul de cap de serie şi pierd încă din fazele incipiente ale competiţiei. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Vineri seara am aflat că Ashleigh Barty  a abandonat la Beijing din pricina unei accidentări. Americanca Madison Keys i-a luat locul pe tablou şi ea ar putea-o întâlni pe Simona în turul al treilea. În penultimul act de la Wuhan, Barty a suferit o accidentare la braţul drept. A dus la capăt partida, însă a cedat în faţa Arynei Sabalenka, iar mai apoi medicii i-au recomandat o perioadă de odihnă.

ADVERTISEMENT

Partea de tablou a Simonei Halep se eliberează considerabil

O altă surpriză de proporţii a avut loc în această dimineaţă la Beijing. Petra Kvitova, locul 5 WTA, a fost învinsă clar, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, de către Daria Gavrilova, locul 33 WTA, în turul inaugural al China Open. Australianca s-a impus după un meci care a durat o oră şi 34 de minute. Cehoaica în vârstă de 28 de ani era pe partea de tablou a Simonei Halep, pe care o putea întâlni în sferturile de finală. Această partidă a fost prima disputată pe tabloul principal de simplu.

Simona Halep va întâlni în turul inaugural la Beijing o jucătoare venită din calificări. Dacă se va califica în turul secund, Simona va evolua cu Maria Sakkari din Grecia, locul 29 WTA, sau cu Donna Vekic, locul 40 WTA. Chiar şi aşa, sportiva noastră are din nou toată echipa de partea ei. Darren Cahill a ajuns la Beijing şi a început deja antrenamentele cu liderul mondial din WTA.

ADVERTISEMENT
Tags: