Simona Halep

Simona Halep a scăpat de o rivală în lupta la locul 2 WTA! Revenire incredibilă în primul sfert de la Dubai

Autor: Traian Terzian | 21.02.2019 | 16:00
Simona Halep a scăpat de o rivală în lupta la locul 2 WTA, după ce Karolina Pliskova a fost eliminată la Dubai

Jucătoarea de tenis Simona Halep a scăpat de o rivală în lupta la locul 2 WTA, după ce Karolina Pliskova a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Sportiva din Cehia a fost la un pas de calificarea în semifinale, dar a pierdut incredibil în setul decisiv.

Karolina Pliskova, cap de serie numărul 4 și locul 5 WTA, a fost învinsă după două ore de joc, cu scorul de 6-4, 1-6, 7-5, de Su-Wei Hsieh din Taiwan, poziția 31 în ierarhia mondială. De remarcat este faptul că cehoiaca a condus în decisiv cu 5-1, dar a pierdut şase ghemuri la rând, fără să ajungă la minge de meci.

Karolina Pliskova servind în timpul meciului cu Su-Wei Hsieh de la Dubai
Karolina Pliskova servind în timpul meciului cu Su-Wei Hsieh de la Dubai

Simona Halep a scăpat de o rivală în lupta la locul 2 WTA

Înfrângerea Karolinei Pliskova este o veste bună pentru Simona Halep, care astfel scapă de o rivală importantă la locul 2 WTA. Cehoiaca ar fi urcat pe poziția a doua în cazau în care s-ar fi impus la competiția din Emiratele Arabe Unite. Românca, cap de serie numărul 3 la Dubai, țintește revenirea pe prima poziție și un prim pas va fi joi, de la ora 17:00, atunci când o va întâlni pe Belinda Bencic din Elveția, locul 45 WTA.

O altă adversară a Simonei Halep la poziția secundă, Petra Kvitova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o extrem de clar în sferturile de finală pe slovaca Viktoria Kuzmova, numărul 46 mondial, scor 6-4, 6-0. În acest moment, numai cehoiaca o mai poate întrece pe Halep, cu condiţia să câştige trofeul şi românca să nu ajungă în finală.

Înaintea începerii partidelor din sferturile de finală, Simona Halep era cotată la casele de pariuri cu a doua șansă la câștigarea turneului de la Dubai. Cehoiaca Petra Kvitova avea o cotă de 3,75, în timp ce românca aera cotată la 4,00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!