Simona Halep

Simona Halep a stârnit hohote de râs în Australia! „Nu vă spun ce o să cumpăr, merg la magazine şi văd acolo ce mă inspiră”

29.01.2020 | 17:16
Simona Halep a starnit hohote de ras in Australia Nu va spun ce o sa cumpar merg la magazine si vad acolo ce ma inspira
ADVERTISEMENT

Simona Halep a stârnit hohote de râs în Australia, prin declarațiile de la finalul meciului cu Anett Kontaveit.

Simona Halep a stârnit hohote de râs în Australia

Simona Halep a stârnit hohote de râs în Australia, când a fost întrebată dacă se va uita la meciul dintre Gabrine Muguruza și Anastasia Pavlyuckenkova: Nu, nu o să mă uit la meci. O să mă bucur de această zi, pentru că mai e mult din ea.

ADVERTISEMENT

O să mă liniştesc, o să merg la cumpărături, ca în fiecare zi, pentru că asta mă motivează, aşa cum am spus şi la meciul trecut. Mâine, o să mă gândesc la meci, azi, nimic despre tenis. Nu vă spun ce o să cumpăr, merg la magazine şi văd acolo ce mă inspiră. De fiecare dată îmi cumpăr câte ceva. Lucruri mici, dar îmi cumpăr”.

Contul oficial de twitter al Australian Open a reacționat imediat la declarația româncei: „Abia așteptăm serialul ‘Simona, obsedata de cumpărături’”.

ADVERTISEMENT

„Am suferit înainte să mă bucur!”

Simona Halep a vorbit într-un interviu pentru Banca Transilvania despre munca pe care a depus-o pentru a ajunge la cel mai înalt nivel în tenis: „De când am pornit în tenis, lucrurile au venit mai greu. Am suferit înainte să mă bucur. Din punctul meu de vedere a fost un avantaj.

M-a ajutat să stau ancorată foarte bine cu picioarele pe pământ. Faptul că am gâștigat Grand Slam-uri și am bătut jucătoare mari nu a fost o întâmplare!”.

ADVERTISEMENT

„Când mă pregătesc pentru turnee dau 100%. Așa am fost toată viața. Vreau să iasă cât mai bine, perfecțiunea nu există. Trebuie să te implici total. Până acum, tenisul înseamnă viața mea.

Tot ce fac, o fac pentru tenis. Nu mă culc târziu pentru că următoarea zi am antrenament, nu ies în oraș pentru că obosesc și următoarea zi nu dau randament. Tot ce se mișcă în jurul meu e pentru tenis. 

ADVERTISEMENT

Oamenii nu înțeleg că nu simți mingea la fel în fiecare zi, la cel mai înalt nivel. Am făcut pauză 2-3 săptămâni, iar în prima zi nu am nimerit niciun con”.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT