Simona Halep

Simona Halep, a treia favorită la câștigarea Australian Open 2020 înaintea meciului cu Yulia Putintseva! Pornește cu prima șansă la calificarea în „optimi”

24.01.2020 | 23:27
Simona Halep a treia favorita la castigarea Australian Open 2020 inaintea meciului cu Yulia Putintseva Porneste cu prima sansa la calificarea in optimi
ADVERTISEMENT

Cotele de la casele de pariuri pentru câștigarea Australian Open 2020 s-au modificat, iar Simona Halep a devenit a treia favorită la câștigarea turneului.

Simona Halep, a treia favorită la câștigarea Australian Open 2020

Simona Halep a câștigat până acum la Australian Open meciurile cu Jennifer Brady (2-0) și Harriet Dart (2-0) și urmează să joace o partidă importantă cu Yulia Putintseva. Casele de pariuri o dau a treia favorită pe româncă pentru câștigarea turneului, cu o cotă identică precum a Petrei Kvitova.

ADVERTISEMENT

Principala favorită la câștigarea Australian Open, din punctul de vedere al caselor de pariuri, este Ashleigh Barty, numărul unu din clasamentul WTA.

Top 10 cote ale jucătoarelor de tenis favorite la câștigarea Australian Open:

  1. Ashleigh Barty – cotă 3,00
  2. Karolina Pliskova – cotă 5,00
  3. Simona Halep – cotă 7,00
  4. Petra Kvitova – cotă 7,00
  5. Cori Gauff – cotă 12,00
  6. Elina Svitolina – cotă 16,00
  7. Sofia Kenin – cotă 20,00
  8. Belinda Bencic – cotă 20,00
  9. Qiang Wang – cotă 22,00
  10. Elise Mertens – cotă 22,00
ADVERTISEMENT

Simona Halep este prudentă pentru meciul cu Yulia Putintseva

Simona Halep nu se simte favorită înainte de meciul cu Yulia Putintseva și a declarat că orice jucătoare din afara topului zece îi poate pune mari probleme: Jucătoarele din afara top 10 joacă mai liber atunci când se confruntă cu fete dintre primele zece, nu se gândesc prea mult la rezultat, de aceea pot arăta cel mai bun tenis”.

„Noi trebuie să fim foarte concentrate şi să nu cedăm niciun punct, pentru că orice meci poate fi întors. Simt această presiune de șase ani pentru că sunt în top 10 și toată lumea își dorește victorii la primele jucătoare”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

„Sunt pregătită pentru următorul meci. Nu contează cu cine o să joc, trebuie doar să-mi fac jocul și să nu-mi mai pierd concentrarea. Despre Putintseva știu că luptă din greu, că e foarte gălăgioasă pe teren. Am văzut câteva meciuri jucate de ea”, a încheiat românca.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie