ADVERTISEMENT
Carousel hot news

FOTO. Unde a văzut Simona Halep finala câştigată de Horia Tecău la US Open!

Horia Tecău a câştigat al treilea turneu de Grand Slam din carieră, la US Open. Alături de Jean-Julien Rojer, Horia s-a impus în ultimul act cu 6-4, 6-3 împotriva dublului iberic format din...
Autor: Marian Popovici | 09.09.2017 | 00:10
FOTO. Unde a văzut Simona Halep finala câştigată de Horia Tecău la US Open!

Horia Tecău a câştigat al treilea turneu de Grand Slam din carieră, la US Open. Alături de Jean-Julien Rojer, Horia s-a impus în ultimul act cu 6-4, 6-3 împotriva dublului iberic format din Marc Lopez şi Feliciano Lopez. Pentru dublul româno-olandez este al doilea titlu de Grand Slam după cel câştigat la Wimbledon 2015. 

ADVERTISEMENT

Simona Halep a ieşit din primul tur la US Open după înfrângerea în faţa Mariei Şarapova, scor 4-6, 6-4, 3-6. Campioana noastră s-a întors în ţară după eliminarea timpurie de la Flushing Meadows şi i-a ţinut pumnii din faţa televizorului lui Horia Tecău şi Jean Julien Rojer în finala împotriva lui Marc Lopez şi Feliciano Lopez de la New York. Click pe meci în aplicaþia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Simona Halep, la o terasă de lux din Bucureşti 

Campioana nostră a urmărit meciul la o terasă de lux a capitalei alături de Bogdan Stelea, Cosmin Contra, Marius Copil şi fostul director al turneului de la Bucureşti ATP Ţiriac-Năstase Trophy, Cosmin Hodor. Campioana noastră a postat poza pe o reţea de socializare în timpul meciului. Fotografia a adunat repede foarte multe like-uri şi distribuiri pe reţelele de socializare.

Simona Halep are câteva zile de odihnă după eliminarea de la US Open din primul tur împotriva Mariei Şarapova. Campioana noastră se pregăteşte pentru circuitul chinez. Cel mai probabil, viitorul turneu la care va participa Simona Halep va fi la Wuhan, între 24 şi 30 septembrie. Turneul chinez este de tip Premier 5 cu premii în valoare de 2,4 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

VEZI FOTO

Simona Halep a urmarit la tv finala lui Horia Tecau! Super FOTO (2)


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!