Halep a mers la tratament la Cluj. Nu va juca împotriva Canadei!

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
06/02/2018, 20:09
Halep a mers la tratament la Cluj. Nu va juca împotriva Canadei!

Simona Halep a ajuns chiar marţi seara la Cluj, unde se va disputa în week-end partida de Fed Cup România – Canada. Numărul 2 mondial va susţine un tratament în Ardeal şi va asista din tribună la meciurile pe care coechipierele ei le vor juca împotriva nord-americancelor. 

”Mă simt bine, însă mai am o durere la talpă. De aceea am venit la Cluj-Napoca, să mă tratez la doctorul Irimia. O să fiu alături de fete. Am venit încă de astăzi şi pentru susţinătorii mei de aici, dar şi pentru a mă trata”, a spus Halep pentru o televiziune de sport. 

Simona Halep nu joacă în România – Canada

Simona Halep nu va juca însă împotriva Canadei. Acest lucru a fost anunţat şi de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi chiar şi de Simona Halep, marţi dimineaţă pe pagina personală de facebook. 

“După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei. Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca în echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România, deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important”, a fost mesajul Simonei. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 2-1. Live video finala la CM 2018. Griezmann, gol de la 11 metri!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.