Simona Halep

Simona Halep a vorbit despre prezența lui Țiriac la Franța – România: „Mereu vorbesc cu el. Mi-a dat încredere când l-am văzut”

20.04.2019 | 18:16
Simona Halep a vorbit despre prezenta lui Tiriac la Franta  Romania Mereu vorbesc cu el Mia dat incredere cand lam vazut

Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic în primul meci al duelului Franța – România, contând pentru semifinalele FED Cup. Halep a vorbit la conferință despre prezența lui Ion Țiriac în tribune, spunând că acesta i-a oferit o motivație suplimentară. 

Simona Halep a vorbit despre prezența lui Țiriac

„Cred că meciul a fost foarte greu. Mă așteptam la asta. E o adversară dificilă, taie foarte multe ritmul jocului. Nu e ușor să joci împotriva ei. Am fost concentrată pe fiecare minge. Am avut șanse să fac break în debut, dar nu am reușit. Mi-am făcut jocul însă și în repriza a doua am jucat mai bine. Românii au fost mai gălăgioși decât francezii azi. Mi-au oferit o energie pozitivă. Vreau să le mulțumesc pentru atmosfera senzațională pe care au făcut-o. Nu vreau să-mi ofer o notă pentru acest meci, a fost primul pe zgură, dar cred că am jucat bine dacă am câștigat 6-3, 6-1. Am fost indecisă în primele game-uri, dar apoi am jucat bine. Per total, a ieșit bine.

Va fi la fel de greu cu Garcia. Am jucat de multe ori împotriva ei. Sunt pregătită însă, abia aștept să încep jocul. Sunt sigură că voi juca mai bine decât am făcut-o azi E diferit atunci când joci la FED Cup. Ai emoții mult mai mari. Nu joci doar pentru tine, joci pentru echipă, pentru suporteri. Toată lumea a fost emoționată când s-a intonat imnul.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE VIDEO la FED Cup

Mâine trebuie să fim încrezătoare că putem câștiga. Trebuie să rămânem unite. Indiferent de ce se va întâmpla, e o mare bucurie că am ajuns în semifinale. E visul meu să câștigăm FED Cup. Mai e până atunci însă. Vorbesc întotdeauna cu domnul Țiriac înainte de meci. Îi mulțumesc că a făcut efortul de a fi prezent. El nu prea vine la meciurile de FED Cup. Mi-a dat încredere prezența lui” – a spus Simona Halep la conferința de presă.