Sporturi

Simona Halep a vorbit despre restricţiile impuse de WTA: ”E greu de acceptat și suportat”

23.12.2020 | 18:20
Simona Halep a vorbit despre restricţiile impuse de WTA: ”E greu de acceptat și suportat”
Simona Halep. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Sportiva din România va începe sezonul 2021 în Australia. Numărul doi mondial a vorbit despre restricțiile impuse de organizatori, dar și despre carantina din Australia. ”E greu de acceptat și suportat”, declară Simona.

După reluarea circuitului feminin din luna august, sportiva noastră a luat startul la trei competiții. Simona s-a impus la Praga și Roma, iar la Roland Garros a fost eliminată în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei de COVID-19, organizatorii de competiții au impus mai multe restricții, pentru a se respecta protocolul sanitar.

”Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem”

Într-un interviu desfășurat în timpul emisiunii Așii Tenisului de la Digi Sport, sportiva din Constanța a povestit  care au fost trăirile ei la astfel de turnee.

ADVERTISEMENT

“O restricție când o ai, e greu de acceptat și de suportat. Pentru că știi că nu ai voie să ieși, trebuie să stai în cameră. Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la turneele de anul acesta.

Camera ți se pare mai mică, parcă n-ai aer. Îți dorești tot timpul să aerisești camera cu aer proaspăt, nu doar cu aer condiționat. Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem, avem hotel de 4-5 stele”, a zis Simona Halep.

Halep țintește medalia olimpică

Numărul doi mondial va sosi în Australia la mijlocul lunii viitoare și va trebui să stea două săptămâni în carantină. Atunci, sportivii vor putea să plece de la hotel doar 5 ore pe zi, pentru a se antrena pe teren, dar și la sala de forță.

ADVERTISEMENT

Principalul obiectiv al sportivei din Constanța pentru anul viitor este o medalie olimpică. Simona Halep (29 de ani) a discutat și despre cel mai greu moment din acest an. Jucătoarea din România a dezvăluit că a fost debusolată după meciul de la Roland Garros împotiva Igăi Swiatek, sportivă care a câștigat turneul. Halep a fost nominalizată la titlul de cei mai bună tenismenă a anului 2020.

Sportiva din Constanța a avut parte și de momente grele în acest an, după ce a fost depistată pozitiv la coronavirus, dar rezultatele Simonei au fost destul de bune în actualul sezon. WTA a anunțat turneele din startul lui 2021. Halep ar putea participa la două competiții înainte de Australian Open.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri