ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep a vorbit după intervenția necruțătoare a lui Darren Cahill din decisiv: “Meritam acele cuvinte, l-am enervat, dar lucrez la atitudine”. FOTO

Autor: Iulian Pavel | 01.11.2019 | 18:52
Simona Halep a vorbit după intervenția necruțătoare a lui Darren Cahill din decisiv:
Simona Halep a vorbit după intervenția necruțătoare a lui Darren Cahill. Captură: Tennis Channel

Simona Halep a cerut intervenția lui Darren Cahill în 3 rânduri pe parcursul partidei cu Karolina Pliskova din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor. La ultimul on-court coaching, australianul a fost extrem de dur și i-a spus Simonei că este o “rușine absolută modul în care ai jucat ultimele game-uri”. A fost imediat după ce Pliskova a revenit de la 0-2 în decisiv și a câștigat 3 game-uri la rând, plus încă două după intervenția antrenorului. 

ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit după intervenția necruțătoare a lui Darren Cahill din decisiv

“A fost un impact mare pentru mine intervenția lui Darren din decisiv. Dar sunt sigură că meritam acele cuvinte pentru că nu eram calmă. Am schimbat apoi atitudinea, toată lumea știe că lucrez la acest aspect. Am fost puțin nervoasă în acel moment și sunt sigură că l-am enervat și pe Darren”, a explicat Simona în conferința de presă de la finalul întâlnirii cu Pliskova, fiind întrebată de jurnaliștii prezenți la Shenzhen.

Mai mult, românca a vorbit și despre revenirea lui Cahill din 2020 în staff-ul său, antrenor cu care a cunoscut cele mai mari succese: a urcat pe primul loc WTA și a câștigat la Roland Garros. “Simt că revenirea lui Darren va fi foarte importantă. Sunt mult mai încrezătoare pentru ceea ce va urma, sunt motivată. Rămân fresh mental, chiar dacă turnamentul s-a încheiat astfel. Nu mă simt extenuată, ca în 2018. Este un semn bun.  Dar am nevoie de o vacanță, o vacanță în care să uit de tot și apoi voi fi pregătită de presezon.Cu siguranță nu voi face în Australia, este foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult, Australia nu este o opțiune. Sunt entuziasmată pentru ceea ce va urma”, a încheiat Simona. Obiectivul principal al Simonei rămâne o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar și un nou turneu de Mare Șlem.

Simona Halep a postat și pe contul său de Instagram o imagine cu ea și Darren Cahill, dar și un mesaj pentru antrenorul său din Australia.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Not easy to piss him ( @dc10s ) off but today i finally did ?????

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!