Simona Halep

Simona Halep a vorbit în premieră despre retragere: ”Nu vreau să spun că e ultimul sezon. Mă răzgândesc foarte repede!” VIDEO

25.01.2020 | 10:16
Simona Halep a vorbit in premiera despre retragere Nu vreau sa spun ca e ultimul sezon Ma razgandesc foarte repede VIDEO
ADVERTISEMENT

La 28 de ani, Simona Halep a ajuns din nou în a doua săptămână de concurs la primul Grand Slam al anului, Australian Open. Românca a trecut în turul 3 de Yulia Putintseva cu scorul de 6-1, 6-4. La finalul partidei, Simona a vorbit despre subiectul retragerii lui Caroline Wozniacki, dar și despre posibila ei retragere.

Simona Halep, despre retragerea ei din activitate: ”Nu pot spune că acesta e ultimul sezon. Mă răzgândesc foarte repede”

Simona Halep a dezvăluit la conferința de presă de după succesul cu Yulia Putintseva din turul 3 de la Australian Open că a început să vorbească despre retragere cu apropiații săi.

ADVERTISEMENT

Întrebată de jurnaliști despre modul în care va dori să-și anunțe eventuala retragere din activitate, Simona Halep a recunoscut că a vorbit deja cu membrii familiei despre acest lucru și are de gând să urmeze pașii Carolinei Wozniacki.

”Să fiu sinceră, chiar ieri (n.r. vineri) vorbeam cu fratele meu despre acest subiect. Nu știu cum voi acționa. Probabil voi face ca ea (n.r. Caroline Wozniacki), voi anunța ultimul turneu la care particip și apoi voi ieși din fenomen.

ADVERTISEMENT

Nu pot spune dacă acest an va fi ultimul pentru mine. Mă răzgândesc foarte repede. Nu e bine. O să o fac probabil înaintea unui turneu. La 29 de ani, Caroline se retrage. Așadar, putem spune că și eu sunt aproape (n.r. zâmbește)”, a spus Halep la conferință.

Halep: ”Fiecare are viziunea sa despre retragere”

Simona Halep a mai vorbit la conferința de presă și de veteranele Serena Williams, care încă joacă la cel mai înalt nivel, la 38 de ani, dar și de Kim Clisters care, la 36 de ani, se pregătește să revină pe teren.

ADVERTISEMENT

”O avem pe Caroline care se retrage la 29 de ani, dar și pe Serena Williams care evoluează la 38. Fiecare jucătoare are viziunea ei despre momentul retragerii.

Despre Kim, nu pot spune decât că mă bucură revenirea ei. Am jucat o dată cu ea și sper să o fac din nou”

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Elise Mertens, în optimi la Melbourne

Pentru Simona Halep urmează acum un duel cu Elise Mertens în optimile de finală de la Australian Open 2020.

Românca o conduce cu 2-1 la meciurile directe pe belgiancă, după victoriile din 2018 de la Roland Garros și Madrid. În 2019, Mertens și-a luat revanșa și a învins-o pe Simona în finala de la Doha.

ADVERTISEMENT