Sporturi

Simona Halep a vorbit la WTA Madrid 2019 despre relaţia cu Daniel Dobre! Ce a spus românca despre antrenorul ei

03.05.2019 | 15:35
Simona Halep a vorbit la WTA Madrid 2019 despre relatia cu Daniel Dobre Ce a spus romanca despre antrenorul ei

Simona Halep a vorbit la WTA Madrid 2019 despre relaţia cu Daniel Dobre. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, va evolua săptămâna viitoare la Mutua Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Campioana en-titre le turneul din Madrid este cehoaica Petra Kvitova.

Simona Halep a descris colaborarea pe care o are cu Daniel Dobre

Simona Halep va intra direct în turul inaugural la Madrid, împotriva unei jucătoare venite din calificări. În turul doi o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Alison Riske şi Johanna Konta. Fostul lider mondial din WTA a stat de vorbă cu jurnaliştii prezenţi la Madrid şi a abordat şi subiectul colaborării pe care o are cu antrenorul ei, Daniel Dobre, pe care l-a cooptat în echipa ei după ce legătura cu Van Cleemput nu a mers.

“Totul merge foarte bine cu Daniel Dobre. Îl ştiu de când eram foarte tânără, aşa că nu este nimic nou, noi am lucrat împreună şi când eu colaboram cu Darren ca principalul meu antrenor. Este un om bun, iar asta contează foarte mult pentru mine. Facem o treabă bună împreună, îmi simt jocul bine, mă simt bine pe teren şi comunicăm foarte bine, aşa că totul este foarte bine”, a spus Simona Halep despre antrenorul ei, Daniel Dobre.

Simona Halep a vorbit la WTA Madrid 2019 despre relaţia cu Daniel Dobre

Simona Halep se simte “extraordinar” la Madrid

“Sunt foarte bine, m-am recuperat, sunt aptă de joc, sunt un pic răcită, dar sper să treacă în câteva zile. Mă simt bine de fiecare dată când începe sezonul de zgură şi sper să fac treabă bună. Fiecare an este diferit şi nu pot să spun ce va fi, dar obiectivul meu este să joc fiecare meci la potenţial maxim, să lupt pentru fiecare minge şi să fac cel mai bun rezultat. Contează cum o să fiu pe teren. Îmi place totul la acest turneu, oamenii sunt foarte drăguţi cu mine, de fiecare dată când vin la Madrid mă simt extraordinar, sunt mulţi români, prieteni care vin să mă susţină şi atmosfera este una plăcută, de aceea mă simt şi bine”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de la Madrid.