Simona Halep

Nebunie la Paris! A votat Simona Halep! VIDEO EXCLUSIV! Sutele de români care stăteau la coadă au uitat de vot și au aplaudat-o pe campioana en-titre de la Roland Garros

26.05.2019 | 19:03
Nebunie la Paris A votat Simona Halep VIDEO EXCLUSIV Sutele de romani care stateau la coada au uitat de vot si au aplaudato pe campioana entitre de la Roland Garros

Alegerile europarlamentare din 26 mai s-au suprapus cu începutul turneului de la Roland Garros. Astfel, campioana en-titre de la open-ul francez, Simona Halep, s-a ținut de promisiune după ce a spus sâmbătă că va încerca să meargă la vot și a ajuns duminică la Ambasada României, unde nu a ezitat să pună ștampila pe cine a crezut de cuviință. Sosirea Simonei Halep la urnele de votare a fost primită cu urale de românii prezenți în capitala Franței, care stăteau la rând la coadă să voteze și care i-au făcut loc în față fostului număr 1 mondial.

Simona Halep a votat la alegerile europarlamentare, la Ambasada României din Paris

FANATIK a fost prezent la momentul în care Simona Halep a votat pentru alegerile europarlamentare și vă prezintă în timp real momentul în care românca a intrat în secția de votare nr. 89 din Paris. Chiar dacă era o coadă imensă în spatele ei, românii au fost generoși și s-au dat la o parte din fața Simonei, pentru ca sportiva să poată vota.

Simona Halep a fost întâmpinată cu aplauze de către românii prezenți în capitala Franței. Aceștia i-au scandat numele după ce a ieșit de la urnă, au aplaudat-o pe sportivă și au rugat-o să facă poze și selfie-uri cu ea. Unul dintre românii din diaspora chiar i-a pupat mâna la plecare.

Simona Halep voteaza ACUM! Lumea e in delir!

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 26. Mai 2019

Simona Halep a răspuns pozitiv invitației FANATIK de a merge la vot

Sâmbătă, Simona Halep a răspuns la conferința de presă unei întrebări adresate de FANATIK în care a spus că va merge la vot dacă nu va avea meciuri duminică: „Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci aş vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc duminică la vot, mă duc cu siguranţă”, a spus fostul număr 1 mondial.

Pe lângă Simona Halep, la Paris au mai votat Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Horia Tecău. Toți se vor înfrunta în săptămâna viitoare pe tabloul principal de la Roland Garros.