Sport

Emoţii pentru Miami?! Simona Halep, probleme medicale în setul 2 al semifinalei cu Iga Swiatek

Simona Halep a avut probleme medicale în startul setului 2 al semifinalei cu Iga Swiatek, de la Indian Wells. Românca a acuzat o accidentare la coapsa piciorului stâng.
19.03.2022 | 05:00
Emotii pentru Miami Simona Halep probleme medicale in setul 2 al semifinalei cu Iga Swiatek
ADVERTISEMENT

Simona Halep a ratat câştigarea primului act al semifinalei cu Iga Swiatek, după ce a pierdut două mingi de set în tie-break, iar în actul secund a acuzat probleme medicale. Românca s-a accidentat în al treilea game şi a cerut intervenţia medicului.

Cum s-a accidentat Simona Halep în semifinala cu Iga Swiatek

La scorul de 7-6(6), 2-1, pentru Iga Swiatek, Simona Halep a acuzat probleme la coapsa piciorului stâng, după un schimb de mingi din timpul game-ului al treilea.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a cerut intervenţia medicului, care i-a aplicat un bandaj destul de mare la coapsă. Românca a reuşit să facă imediat break-ul şi a câştigat trei game-uri conseutive, însă problemele medicale nu au lăsat-o în pace.

Simona Halep a jucat cu un bandaj uriaş la coapsa piciorului stâng (sursă foto: Digi Sport 2)

La 4-2, în actul 2, Simona Halep a început să resimtă dureri mai mari, iar Iga Swiatek a profitat şi a câştigat patru game-uri la rând. Poloneza a obţinut astfel calificarea în finală, cu o victorie în două seturi, scor 7-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

Simona Halep ar trebui să joace la WTA Miami 2022

După Indian Wells 2022, Simona Halep ar trebui să meargă la WTA Miami, însă va lua o decizie finală după ce medicii îi vor da verdictul final în privinţa accidentării suferite în semifinala cu Iga Swiatek.

Turneul de la Miami este programat în perioada 21 martie – 3 aprilie, iar Simona Halep se află pe lista favoritelor, cap de serie numărul 24. Astfel, românca ar urma să intre pe teren abia în turul 2, ceea ce îi oferă câteva zile bune de refacere.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a jucat cu entorsă la gleznă în meciul cu Sorana Cîrstea

La Indian Wells 2022, Simona Halep a mai avut probleme medicale, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. În meciul cu Sorana Cîrstea, din optimile de finală, fostul număr 1 mondial a jucat cu o entorsă la gleznă.

Accidentarea a survenit în urma meciului cu Ekaterina Alexandrova, din turul 2, când Simona Halep s-a impus în decisiv, scor 6-2, 4-6, 6-2. Chiar dacă a fost sâcăită de această problemă, românca le-a învins cu uşurinţă pe Cori Gauff şi Sorana Cîrstea.

ADVERTISEMENT