Simona Halep

Simona Halep, accidentată la Dubai? ”Nu am putut servi din cauza problemelor la tendon” Video

21.02.2019 | 21:11
Simona Halep accidentata la Dubai Nu am putut servi din cauza problemelor la tendon Video

Jucătoarea de tenis Simona Halep a explicat în conferința de presă de la finalul partidei pierdute în fața Belindei Bencic că a fost accidentată la sfertul de finală de la WTA Dubai. Românca a dezvăluit că a simțit dureri la tendonul de la piciorul stâng, iar acest lucru a deranjat-o în momentele când servea.

”Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Şi în meciul precedent am simţit puţin. Piciorul stâng m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur şi simplu obosită. A fost foarte dificil fizic. După cel de-al doilea set am simți crampe”, a declarat românca după meciul pierdut cu Belinda Bencic.

Simona Halep, accidentată la Dubai: ”Visez la numărul unu mondial”

După ce a vorbit despre accidentarea care a chinuit-o la turneul de la Dubai, Simona Halpe a vorbit despre posibilitatea de a reveni pe locul 1 WTA: ”E abia a doua lună a anului, aşa că e ok. Nu e rău deloc să fii a doua în lume. Mă bucur de moment, dar visez la numărul unu mondial”.

Românca a lăudat-o pe Belinda Bencic pentru jocul prestat la Dubai: ”E foarte agresivă. Loveşte mingea destul de tare, din orice poziţie. Asta te face să simţi presiune şi să nu ai mult timp de reacţie. De asemenea, serveşte bine. Cred că e o jucătoare completă, capabilă să joace un tenis foarte bun. A jucat foarte bine. În cele din urmă, ea a fost puțin mai puternică”.

Belinda Bencic a eliminat-o pe Simona Halep în sferturile de finală de la Dubai. Elvețianca a avut o reacție surprinzătoare după acest succes.