Sporturi

Simona Halep, accidentată? Şi-a întrerupt antrenamentul la Wuhan

23.09.2018 | 13:40
Simona Halep accidentata Sia intrerupt antrenamentul la Wuhan

Simona Halep are noi probleme fizice. Liderul mondial din WTA pare să nu aibă pace din punct de vedere medical. După ce a acuzat dureri în zona tendonului lui Ahile înainte de startul ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, şi din cauza cărora s-a şi retras de la New Haven, românca are noi probleme. Vezi toate detaliile despre meciurile de la Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

La Wuhan, în lipsa antrenorului Darren Cahill, care petrece în această perioadă timpul alături de familia lui şi care va reveni alături de liderul mondial la turneele de la Beijing şi Singapore, pe lângă preparatorul fizic, Teo Cercel, şi fizioterapeutul Andrei Cirstofor, sportiva noastră va avea alături un nou membru, pe William Birău, sparring-partner-ul jucătoarelor noastre din echipa de Fed Cup a României.

Simona Halep are parte de noi dificultăţi medicale

Duminică, liderul mondial a efectuat un antrenament, însă sesiunea de pregătire a fost întreruptă minute în şir din cauza unor dureri pe care Simona le-a acuzat în zona lombară. Membrii staffului său au intervenit imediat şi s-au asigurat că totul e în regulă cu românca din fruntea clasamentului mondial. “Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune şi pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranţă cel mai bun de până acum”, a spus Halep, înainte de plecarea în China. VEZI FOTOGRAFIILE DE LA ANTRENAMENT

Aflată în China pentru primul său turneu de la eliminarea din primul tur de la US Open 2018, Simona Halep urmează să intre în concurs direct în turul secund, în turul inaugural beneficiind de “bye”. În turul secund, sportiva noastră o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Magdalena Rybarikova şi Dominika Cibulkova, ambele din Slovacia. Dacă va ajunge în optimile de finală la turneul din China, constănţeanca ar putea să dea peste Daria Kasatkina. Dacă va obţine anul acesta un rezultat bun aici, Halep se poate distanţa şi mai mult faţă de ocupanta locului secund, daneza Caroline Wozniacki, în faţa căreia are oricum un avans de peste 2000 de puncte.

Tags: