Simona Halep

Simona Halep, adevărul despre cel mai mare coșmar al carierei! „Stăteam și mă întrebam dacă se va întâmpla sau nu”

30.01.2019 | 08:47
Simona Halep și-a adjudecat trofeul de la Paris în 2018 după o finală cu Sloane Stephens

Fostul lider mondial din circuitul WTA, Simona Halep a dezvăluit adevărul despre cel mai mare coșmar al carierei! Românca a recunoscut că a existat un moment în care și-a pierdut definitiv încrederea în ea și spune că numai câștigarea titlului de la Roland Garros a repus-o pe un traseu corect. Halep și-a amintit cum se temea că nu va reuși vreodată să obțină un trofeu de Grand Slam.

“M-am gandit la acest lucru dupa zilele dificile de antrenament. Eram intotdeauna multumita de felul in care in care ma antrenez, dar imi spuneam ‘Ok, acea mare zi va veni sau nu?‘ Intotdeauna am avut intrebarea asta in cap Nu era neaparat negativista, dar era un fel de presiune”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, adevărul despre cel mai mare coșmar al carierei! Simona Halep pe Arena Nationala din Bucuresti dupa cucerirea trofeului la turneul de la Roland Garros, luni 11 iunie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Simona Halep a fost aplaudată la scenă deschisă de fani pe Național Arena

Simona Halep, adevărul despre cel mai mare coșmar al carierei!

Simona Halep recunoaște că întrebările ziariștilor legate de lipsa unui trofeu de Grand Slam din palmares o scoteau din minți, dar până la urmă româna a închis gura contestatarilor. Halep s-a impus în 2018, la Paris, într-o finală disputată contra americancei Sloane Stephens. Era a patra oară când Halep ajungea în ultimul act al unei competiții considerată de Mare Șlem. De fiecare dată până în acel moment, fostul lider mondial pierduse finala.

„De fiecare dată când începeam confeința d epresă această întrebare apărea, dacă mai cred că voi câștiga un grand Slam. Acum s-a încheiat și mă simt mai relaxată. Am fost incredibil de fericită, dar am muncit atât de mult pentru acel trofeu și eram foarte obosită. Am fost la un restaurant cu aproximativ 50 de oameni, prieteni care au fost la meci, echipa și familia mea. am sărbătorit până la 1 noaptea și apoi m-am întors la hotel și am adormit cu trofeul. Acesta a fost felul meu de a sărbători”, a mai spus Simona Halep.

  • 18 titluri WTA a câștigat Simona Halep în întreaga carieră

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri