Sport

Simona Halep adoptă 100% stilul Mouratoglou. Ce schimbare a făcut după ce l-a dat afară pe preparatorul fizic Teo Cercel. Video

Simona Halep (30 de ani) a luat decizia să îl concedieze pe preparatorul fizic Teo Cercel, iar acum lucrează în totalitate cu oamenii lui Patrick Mouratologu.
29.08.2022 | 15:19
Simona Halep adopta 100 stilul Mouratoglou Ce schimbare a facut dupa ce la dat afara pe preparatorul fizic Teo Cercel Video
Simona Halep se află pe locul 7 în clasamentul mondial înainte de US Open. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep debutează în turul unu la US Open împotriva unei jucătoare venite din calificări, iar numărul 7 mondial și-a schimbat strategia total la antrenamente.

Simona Halep, schimbare la 180 de grade la antrenamente

Halep este una dintre favorite la US Open, mai ales că se află într-o formă excelentă și s-a recuperat și din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Simona a luat totuși o decizie surprinzătoare înainte de sezonul de hard american și a rupt colaborarea cu preparatorul fizic Teo Cercel.

Numărul șapte mondial se pregătește acum cu fizioterapeuta Candice Gohier, de la academia lui Patrick Mourtaglou.

ADVERTISEMENT

De ce l-a concediat Simona Halep pe Teo Cercel: „Pregătirea fizică este dedicată prevenției: protecția gleznelor și a genunchilor”

Antrenamentele fizice cu Teo Cercel se axau în mare parte pe masa musculară, însă Simona a avut din ce în ce mai multe probleme în ultimul timp cu accidentările.

Astfel, Simona a considerat că e timpul să schimbe total abordarea, așa cum a explicat în descrierea ultimului video de la antrenamentele din SUA.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

„O mare parte din pregătirea fizică este dedicată prevenției: protecția gleznelor și a genunchilor, astăzi”, a scris Halep pe pagina ei de Instagram.

Simona Halep i-a mai reproșat și în trecut lui Teo Cercel antrenamentele dure și intense, iar cei doi au mai încheiat colaborarea în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, team Mouratoglou: „Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el!”

Simona Halep are în echipa sa doar oameni care au fost recomandați sau au lucrat cu Patrick Mouratoglou. Arnaud Restifo este partenerul de antrenament al româncei. Virginia Ruzici a fost și ea concediată, iar managerul de comunicare al Simonei este acum Maxime Restifo, colaboratoare tot a antrenorului francez.

Halep a explicat acest lucru și într-o conferință de presă: „Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el! Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta! Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor!”.

ADVERTISEMENT