Sport

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 de la Indian Wells 2022. Organizatorii au anunţat ora de start

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Indian Wells 2022. Sportiva de 30 de ani a intrat direct în această fază cu ajutorul statului de cap de serie.
11.03.2022 | 07:15
Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 de la Indian Wells 2022 Organizatorii au anuntat ora de start
ADVERTISEMENT
11-03-2022
05:19

La ce oră se joacă meciul Simona Halep - Ekaterina Alexandrova

Organizatorii de la Indian Wells au anunţat programul de joc pentru ziua a 5-a a turneului, iar meciul dintre Simona Halep şi Ekaterina Alexandrova se va disputa de la ora 21:00.

De la aceeaşi oră, dar pe terenul 9, este programat meciul dintre Sorana Cîrstea şi Ajla Tomljanovic. Nu înainte de ora 23:00, pe Arena Centrală, se va disputa şi partida Emma Răducanu – Caroline Garcia.

Simona Halep intră în concurs la Indian Wells din turul 2 şi acum ştie pe cine va întâlni în primul meci de la turneul californian. Românca se va duela cu Ekaterina Alexandrova (Rusia).

Cine este adversara Simonei Halep în turul 2 de la Indian Wells 2022

Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova (Rusia) în turul 2 de la Indian Wells, partidă care ar urma să se dispute vineri. Sportiva din Rusia s-a impus greu, în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 7-6(7), în faţa unei adversare care a beneficiat de un wildcard şi are 18 ani.

ADVERTISEMENT

Ekaterina Alexandrova şi Simona Halep s-au duelat de patru ori până în prezent, fiecare reuşind să câştige câte două meciuri. Românca s-a impus în turul 2 de la WTA Cincinnati 2019, scor 3-6, 7-5, 6-4, şi în sferturile de la WTA Stuttgart 2021, scor 6-1, 6-4.

De cealaltă parte, Ekaterina Alexandrova a câştigat meciurile jucate în turul 2 de la WTA Beijing 2019, scor 6-2, 6-3, şi în sferturile de finală de la WTA Gippsland Trophy 2021, scor 6-2, 6-1.

ADVERTISEMENT

Simona Halep revine pe teren după eliminarea rapidă de la Doha

Indian Wells 2022 este al cincilea turneu al sezonului pentru Simona Halep, care a reuşit să câştige un trofeu în acest an, la chiar prima competiţie la care a participat.

La WTA Melbourne Summer Set 1, Simona Halep s-a impus în finala jucată cu Veronika Kudermetova. La primul turneu al anului, românca a cedat un singur set, în meciul cu Viktorija Golubic.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi-a continuat forma bună la Australian Open 2022, dar doar până în optimile de finală. În meciul cu Alize Cornet, fostul număr 1 mondial a cedat fizic, dar îşi poate lua revanşa la Indian Wells. Cele două ar putea să se reîntâlnească în optimile de finală.

După câteva săptămâni, Simona Halep a revenit pe teren, la WTA Dubai, unde s-a calificat fără probleme în semifinale. A urmat meciul cu Jelena Ostapenko, unul în care a clacat total în tie-break-ul setului doi, ca mai apoi să piardă cu 6-0 decisivul.

ADVERTISEMENT

La WTA Doha, ultimul turneu la care a participat înainte de Indian Wells, Simona Halep a părăsit competiţia în turul 1, după ce a fost învinsă clar de Caroline Garcia, în două seturi.

ADVERTISEMENT
Tags: