Simona Halep

Simona Halep, afectată de anularea turneelor WTA: ”Îi ia punctele sau i le lasă?”

13.03.2020 | 09:35
Simona Halep afectata de anularea turneelor WTA Ii ia punctele sau i le lasa
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep ar putea fi afectată foarte tare de anularea turneelor WTA, ea putând pierde puncte împortante în clasamentul mondial.

Simona Halep, afectată de anularea turneelor WTA: ”E o problemă spinoasă”

”E o contabilitate de făcut. E o problemă spinoasă. Ea s-a retras de la Indian Wells și va pierde punctele de anul trecut. Dar turneul s-a amânat. Ce decizie ia acum WTA-ul? Îi ia punctele sau i le lasă?”, a declarat Sever Dron despre problema Simonei Halep după anularea turneelor WTA.

ADVERTISEMENT

”Problema este că președintele Macron a spus că Europa și Franța sunt abia la început, dar ce facem cu turneele de la Monte Carlo, Roma, Madrid, Roland Garros? Mai sunt și Jocurile Olimpice”, a mai spus fostul tenismen român pentru gsp.ro.

”Vrea foarte mult să fie prezentă la Tokyo”

”Nu știu ce decizie va lua Simona. Ea n-a mers în Brazilia din cauza virusului Zika. Vrea foarte mult să fie prezentă la Tokyo, poate e ultima ei Olimpiadă și ar vrea să fie campioană olimpică. Nu știu dacă va mai vrea să joace peste 4 ani, am văzut că declară că vrea să-și facă o familie și îi respect foarte mult decizia”, a explicat Dron.

ADVERTISEMENT

”La tenis există o anumită tradiție. Mi se pare o nebunie ca turneele mari, precum Roland Garros sau Wimbledon, să se joace fără spectatori. Mai bine nu le faci. E important ca spectatorii să fie prezenți, dar sunt multe lucruri de luat în seamă, sunt mulți bani la mijloc. Trebuie să fim atenți la sănătate, în special la sănătatea celor mai vârstnici”, continuat el.

”Ultima oară când nu s-a jucat la Roland Garros a fost în timpul celui de-al Doilea Război Mondial”

”Nu știu ce o să se întâmple, decizia e la mâna lor. Cred că, dacă ar fi să se joace fără spectatori, mai bine nu s-ar disputa deloc. Roland Garros mai are o problemă, anul acesta trebuie să se inaugureze acoperișul de pe ‘Philippe Chatrier’”, a afirmat Sever Dron.

ADVERTISEMENT

”Am fost și eu invitat, voiam să vin cu 2-3 profesori din România. Ultima oară când nu s-a jucat la Roland Garros a fost în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Nemții aveau prizonieri prin vestiarele de pe ‘Philippe Chatrier’”, a încheiat fostul tenismen.

WTA a anulat mai multe turnee

WTA a anunțat în ultimele zile anularea turneelor de la Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota și Guadalajara, din cauzza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat turneul de la Dubai, Simona Halep a renunțat la competițiile de la Doha și Indian Wells, din cauza unei accidentări. Campioana noastră ar fi trebuit să revină pe teren la Miami, iar apoi să joace în premieră pe zvgura verde de la Charleston.

ADVERTISEMENT